A You Theója, Dylan Arnold két alkalommal is elbukta a castingot, mire végre bekerült a sorozatba

Sokáig gondoltuk úgy, hogy ha You, akkor Joe Goldbergben kimerül minden rajongásunk. Aztán jött a 3. évad, és egy édes szomszéd srác, aki nem csak Love fejét csavarta el, de a miénket is. Összeszedtük, mit érdemes tudnod a Theót alakító Dylan Arnoldról.

A You Theója, Dylan Arnold két alkalommal is elbukta a castingot, mire végre bekerült a sorozatba

Úgy eszi a cupcake-et, mint senki más az univerzumban, olyan édesen kér bocsánatot, hogy szívünk szerint végtelenre állítanánk, és ha csak egyet kívánhatnánk, szívünk szerint elcserélnénk a You 4. évadát egy Theo spin offra, olyan szinten vagyunk oda a kölyökképű, egyébként 27 éves színészért, Dylan Arnoldért. Jöhet néhány érdekesség a hét kedvencéről?

Siker harmadik nekifutásra

Egészen felfoghatatlan, de Dylan háromszor próbálkozott, mire végre szerepet kapott a You-ban. A 2. évadban Forty szerepére pályázott, tudod, ő Love ikertesója, korábban pedig Joe szerepére pályázott. Még személyes kötődése is volt a Becket alakító színésznővel, miután együtt jártak egyetemre. Hogy miért futott neki újra és újra a kudarcok után is? „A You egy olyan műsor, amit annyira jól megcsináltak, olyan remekül kivitelezett és pazarul megírt produkció, hogy minden egyes alkalommal nagyszerű lehetőségnek tűnt.” – nyilatkozta a Teen Vogue-nak.

Az a bizonyos korkülönbség

Bár a sorozatban egy 19 éves srácot alakít, a valóságban egy évvel idősebb a Love-ot megformáló Victoria Pedrettinél. Ami már csak azért is vicces, mert a 3. évadban pont a romkom generáció eszközeivel akarja meghódítani a nőt, akit egyetlen jól célzott mondattal öregnek is nevez. „Valójában egy évvel vagyok idősebb Victoriánál, és sokkal idősebb a karakteremnél, így azok a pillanatok, amikor tinédzserként utal rám, mindig nagyon viccesek voltak. Elképesztően jól szórakoztunk ezeken a jeleneteken.”

Hogyan tovább, Theo?

A kérdésre, miszerint mit kezd ezután az életével Theo, és az a típus-e, aki megbosszulja a szerelme halálát, Dylan határozottan azt válaszolta, szerinte a srác jobban tenné, ha a történtek után terápiára járna, hogy képes legyen újra szeretni és megbízni valakiben a jövőben. „Valószínűleg megpróbálja folytatni az életét, és kitalálni, hogyan lehet boldog ezek után.” – mesélte a Teen Vogue-nak.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Dylan Arnold (@dylanheyarnold) által megosztott bejegyzés

 

Vicces srác a szomszédból

Imádjuk a humorát – és azt is, hogy ennyire okos –, különösen akkor, amikor a saját karaktereit elemezgeti. „Szia, Dylan Arnold vagyok. Talán emlékszel rám a Halloweenből (2018), amikor megcsaltam a barátnőmet. Vagy az Into the Dark: Uncanny Annie-ből, amikor megcsaltam a barátnőmet.” – viccelődött egy 2019-es videóban. „Ha elvinnélek egy Halloween-partira, soha nem tudnád meg, hogy megcsókoltam egy másik lányt. Ha egy gyilkos társasjáték csapdájába esnék, soha nem csalnálak meg, és sodornám veszélybe az életedet. Először is, soha nem csalnálak meg. Tisztelem a kapcsolatok szentségét, és persze a társasjátékok szabályainak szentségét is.” – magyarázta, és nekünk nincs is több kérdésünk.

Szerepelt a Miután-mozikban

Most biztosan ezerrel pörgeted az agyadban, vajon melyik dögös alfahímet alakította, de nem, Dylan karaktere szándékosan nem így karcolta magát a retinákba. Ő volt ugyanis Tessa első szerelme, akit a kollégiumi szobatársai – a nézőkkel együtt – kezdetben a lány tesójának gondoltak. És nem is véletlenül: Noah felejthető volt és kissé idegesítő, ráadásul a kémia sem működött köztük Tessával.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Dylan Arnold (@dylanheyarnold) által megosztott bejegyzés

 

Forrás: marieclaire.com, usmagazine.com

Sorozatok minden mennyiségben:

Még több

Te Te Te