3 csillagjegy, akinek minden összejön a következő napokban

Elő a listával, a megvalósításra váró álmokkal, bizonyos csillagjegyek ugyanis előnyhöz jutnak a napokban, ami a megvalósítást illeti.

3 csillagjegy, akinek minden összejön a következő napokban

Ne fogd vissza magad, ne tedd magad önként parkolópályára – és másoknak se hagyd -, ez a néhány nap ugyanis fontos energiákat hoz majd, melyek segítségével elképesztő dolgokat valósíthatsz meg, ha akarsz. Ha a következő csillagjegyek közé tartozol, hatványozottan érzékeny leszel majd rájuk. 

Halak

Pontosan tudod, hogy a gondolataid mekkora teremtő erővel bírnak, néha mégis hajlamos vagy magadba zuhanni, és a legrosszabb képet festeni a jövődről. Egy forró fürdő, egy kis meditáció és egy hatalmas alvás, na meg a csillagok azonban segítenek majd, hogy újra úgy érezd, bármire képes vagy. Kezdd a bemelegítést egy kis gyakorlással, és képzeld el magad olyan hétköznapi helyzetekben, amikben szívesen látnád magad. Néhány apró sikerélmény, és jönnek majd az egészen nagyok is, úgyhogy elő a legkreatívabb gondolataiddal.

Kos

Ha valakinek, neked tényleg jót tesz a versenyhelyzet. Egy ideje úgy érzed, kicsit mintha megrekedtél volna, sőt, talán picit unod is a munkád, és inkább a megúszásra mész. Most viszont bekerült valaki a csapatba, akivel jól kijössz, inspirál, de valahol piszkál is, hogy ennyire jó abban, amit csinál. Ez  azonban még jól jöhet neked, az egód ugyanis nem bírja ezt a nyomást, így mindent megtesz majd, hogy újra legyőzhetetlennek érezd magad.

Mérleg

Nem gyakran ajándékozod meg magad spontán szabikkal, most azonban úgy érzed, kijár neked egy nap. És milyen jól érzed! Maratoni elvonulás helyett ugyanis ennyi is tökéletesen elég lesz, hogy kicsit tisztuljon a kép, és hirtelen izgalmas kihívássá váljon egy olyan megoldásra váró terület az életedben, amitől hónapok óta rettegsz. Pont ilyen energiával és fókusszal kell hozzáállnod, hogy jól gyere ki a dologból. 

Szereted, ha súgnak kicsit a csillagok?

Még több

Te Te Te