Itt a bizonyíték, hogy a palota nem mond igazat Erzsébet királynő állapotáról

Egyre több aggasztó hír érkezik Erzsébet királynőről, annak ellenére is, hogy állítólag már jobban van és dolgozni is visszatért.

Itt a bizonyíték, hogy a palota nem mond igazat Erzsébet királynő állapotáról

Hatalmas megdöbbenést és rémületet váltott ki, hogy Erzsébet királynő egy hete lemondta észak-írországi útját egészségügyi állapotára hivatkozva, orvosai tanácsára, sőt egy éjszakát kórházban is töltött az uralkodó. Ráadásul korábban sétapálcára támaszkodva látták őt egy nyilvános szereplése során, amire 17 éve volt példa, akkor is egy térdműtét miatt. 

És bár a palota azt nyilatkozta, a királynő jobban van és újra dolgozik, egy sor aggasztó jel utal arra, hogy ez talán mégsem fedi teljesen jól a valóságot. A Daily Mail cikke például arról számol be, hogy a királynő lemondta Glasgow-i útját is, ahol 120 ország vezetője gyűlt össze a klímacsúcson, helyette pedig videóhívás formájában csatlakozott az eseményhez. Állítólag csak elővigyázatosságból, a lap viszont út tudja, Erzsébet napok óta nem sétáltatja kutyáit, és a szokásos vasárnap reggeli misét is kihagyta, amire nem sűrűn akad példa – vagyis közel sincs olyan jól, mint állítják. 

Fusd át az elmúlt 24 óra sztárhíreit:

Még több

Te Te Te