Jelmezötlek Halloweenre, amiket az otthoni cuccaidból is összerakhatsz

Mostanáig húztad a Halloween-i jelmezed megálmodását vagy esetleg nincs kedved költeni külön kosztümökre? No para, mutatjuk a legmenőbb megoldásokat, amikről senki nem mondaná meg, hogy az otthoni ruhatáradból állítottad össze.

Jelmezötlek Halloweenre, amiket az otthoni cuccaidból is összerakhatsz

A legjobb last-minute Halloween jelmezek olyanok, amikkel minimum ráfordítással maximális hatást tudsz elérni. Olyannyira, hogy azt fogják gondolni: te már hónapok óta ezen agyalsz és felvásároltad az összes üzletet. Az alábbi ötletek pontosan erről szólnak – jó inspirálódást.

Mia Wallace

Uma Thurman Ponyvaregénybeli ikonikus karakterének megidézéséhez csak néhány dologra lesz szükséged. Egy fehér blúzra, fekete nadrágra, ha nem sötét és rövid a hajad, akkor egy fekete bob parókára (nem baj ha nincs, anélkül is felismerhető leszel) és vörös rúzsra – ez utóbbi az egyik legfontosabb része a szerkónak. Attól függően, melyik Mia Wallace-nak szeretnél beöltözni, maradhatsz így, de el is kenheted a rúzsod, amivel egy kis vért is rajzolhatsz az orrod alá. Ez esetben érdemes egy kicsit kigombolni az inget, alatta pedig megvillantani egy fekete melltartó topot.

via GIPHY 

Sabrina Spellman

Ha boszorkányosra vennéd a figurát és Sabrina hátborzongató kalandjait is elhoznád, akkor egyértelmű, hogy Sabrinának kell öltöznöd. Ehhez egy piros miniruhára lesz szükséged lehetőleg fehér gallérral (ha nincs gallérja, ezt a részt megoldhatod úgy, hogy aláveszel egy blúzt). A hajad vagy egy szőke parókát fogd hátra egy fekete hajráffal, a sminkedben pedig mindenképp a sötét rúzs domináljon.

via GIPHY 

Sandy a Grease-ből

Nyugi, nincs szükséged egy komplett fekete műbőr-overálra ahhoz, hogy Sandy legszexibb pillanatát elővarázsold. Elég, ha van egy vállat villantó fekete felsőd, amit betűrsz egy magas derekú leggingsbe, ezt pedig összefogod a kedvenc fekete vastag öveddel. Bújj magassarkúba, göndörítsd be a hajad, jöhet a piros rúzs és kész is vagy!

via GIPHY 

Men in Black

Te leszel az alien-vadászok legmenőbb tagja, ehhez pedig elképesztően kevés erőfeszítést kell tenned. Gyakorlatilag egy fekete öltönyre/kosztümre van szükséged, amit fehér blúzzal és fekete napszemüveggel párosíts. Ha túltolnád, akkor szerezz be egy neutralizáló formájú tollat vagy játékot, esetleg egy játékfegyvert.

via GIPHY 

Clark Kent

Megvan az a pillanat, amikor Clark Kent átváltozik Supermanné és letépi magáról a ruháját? Na, te pontosan ez a momentum is lehet. Alulra egy Superman lógó mintájú pólót vegyél fel, felülre pedig félig kigombolt fehér inget (hogy megvillantsd a mintát) és elegáns cuccokat, illetve egy szemüveget.

via GIPHY

Készen állsz a Halloweenre?

Még több

Te Te Te