Itt az utolsó forgatási fotó az Alec Baldwin által megölt operatőrről

Felkavaró kép járta be a netet, ami az utolsó felvétel Halyna Hutchinsról. Ő az az operatőr, akit Alec Baldwin akaratán kívül ölt meg a forgatáson.

Itt az utolsó forgatási fotó az Alec Baldwin által megölt operatőrről

Alec Baldwin akár börtönbe is kerülhet, miután véletlenül elsült a kezében egy kellékként számontartott fegyver a Rust című film forgatásán, halálos sebet ejtve a film 42 éves operatőrén, Halyna Hutchins-on, és megsebesítve a rendezőt – utóbbit a karján érte lövés, és már kiengedték a kórházból. Mint kiderült, Baldwin épp a jelenet előtt gyakorolt, és a forgatókönyv szerint a kamera lencséje felé kellett mutatnia a fegyvet, így került tűzvonalba az operatőr és a rendező. 

Ha az eset nem lenne elég tragikus és sokkoló már így is, most kikerült a netre az utolsó fotó, amin még élve látható Halyna Hutchins. A fotó egy új-mexikói kis templomban készült, a stáb a jelmezbe öltözött Baldwin körül áll, az operatőr pedig közvetlenül előtt, háttal a kamerának, sapkában. Azt nem tudni pontosan, hogy a halálos baleset előtt mennyi idővel történt a kép, az viszont biztos, hogy az operatőr egyik kollégája, Serge Svetnoy készítette, aki számos filmen dolgozott együtt a nővel, és nemcsak kollégájának, de barátjának is tartotta. 

 

A rendőrség jelenleg is minden erejével nyomoz az ügyben, Baldwin még a tragédia napján önként nyilatkozott a nekik, és annak ellenére is mindenben támogatja a nő családját, hogy akár börtönbe is kerülhet.

Forrás: people.com

Még több sztárhír:

Még több

Te Te Te