Szétszedik a netezők Kulcsár Edinát új mesekönyve miatt

Nincs mindenki elragadtatva, hogy Kulcsár Edina és Csuti mesekönyvet írtak, sőt több dolog miatt is kifogásolják a pár vállalkozását.

Szétszedik a netezők Kulcsár Edinát új mesekönyve miatt

Hogy mi a közös Meghan Markle-ben és Kulcsár Edinában? Mármint azon túl, hogy gyönyörűek, híresek, és elképesztően nagy befolyással bírnak a netezőkre? Most már az is közös pont, hogy mindketten írtak egy mesekönyvet. Helyesbítünk, ugyanis, amíg Meghan Markle kisfia és Harry herceg hatására írta A pad című könyvecskét, addig Edina férje, Csuti, a szerzőtársa is volt egyben. És bár sokan örülnek a pár új projektjének, és alig várják, hogy beszerezzenek egy-egy példányt, többen adtak hangot nemtetszésüknek az Instán.

„Érettségi nélkül ne irkáljunk már könyveket” – csattant fel az egyik kommentelő, míg egy másik azt tette szóvá, hogy „múlt héten még a gyerekük betegségével hakniztak valamelyik csatornán, most mesekönyv, mi jön még?”, de volt olyan, aki egyenesen pszichológushoz küldte Edinát, miután közösen prómózzák mesekönyvüket úgy, hogy néhány napja még attól volt hangos az internet, a páros talán válik. Tanulság: az interneten még mindig nem tudsz olyan dolgot tenni, amiért ne ugranának a torkodnak azonnal…

Van még néhány hírünk mára:

Még több

Te Te Te