Tóth Gabi beismerte, hogy hatalmasat hibázott

Olyat írt blogjában, amit már nagyon megbánt, Tóth Gabi most azonban pontosított korábbi vallomásán, hogy teljes képet kapjanak iskolás éveiről a rajongói.

Tóth Gabi beismerte, hogy hatalmasat hibázott

Ha követed Tóth Gabi blogját, akkor pontosan tudod, mennyire személyese témákat boncolgat, ráadásul a közösségi oldalaihoz képest jóval nagyobb terjedelemben. Most viszont pont egy ilyen nagyon őszintére sikerült bejegyzés miatt kér elnézést, és pontosít, mivel úgy érzi nagyon egyoldalú képet festett le az iskolás éveiről (via Bors), amikor úgy emlékezett vissza, mennyire megkeserítette az életét egyik tanára. 

„A múltkori blog megjelenése után hirtelen belém hasított a felismerés, hogy csak az általános iskolára koncentráltam, és annyira elragadtak az indulatok, hogy a diákéveim pozitív élményeit nem is említettem. Pedig azért abban sem volt hiány, csak kicsit várni kellett rá. Tényleg lelkiismeretfurdalásom volt, miután kikerült a blogom legutóbb, mert én is beleestem abba a hibába, amibe oly sokan, történetesen, hogy a jó dolgokat természetesnek vettem, miközben az engem ért sérelmeket megosztottam veletek” – hívta fel a figyelmet Gabi, aki az új bejegyzésben két, őt és Verát is támogató énektanárról is megemlékezett.

„Hajlamos vagyok elfelejteni, milyen sok emberhez eljutnak a soraim. Tudom, hogy már mondtam nektek párszor, de olyan hálás vagyok értetek. Nekem ez a blog egy kicsit terápia is. Sokszor tépek fel vele régi sebeket, az is előfordult már, hogy egy elfeledettnek vélt fájdalmas emlék került elő a múltból, de ezek kellenek ahhoz is, hogy az én lelkemben helyükre kerüljenek a dolgok.”

– szögezte le Gabi.

Fusd át az elmúlt órák sztárhíreit:

Még több

Te Te Te