Ezzel a zseniális trükkel rögtön kényelmesebb lesz a túl szűk farmered

Megtaláltad a tökéletes farmert, de menet közben rájöttél, hogy egy kicsit szűkebb a kelleténél? Ne rohanj vissza a boltba, van egy sokkal jobb megoldásunk.

Ezzel a zseniális trükkel rögtön kényelmesebb lesz a túl szűk farmered

Megvan az, amikor belebújsz a kedvenc farmerodba és olyan, mintha csak rád öntötték volna? Az egy elég toplistás érzés. Ehhez képest az, amikor a skinny nadrág egy kicsit túlságosan is jól passzol rád, annyira, hogy szinte a bőrödbe vág? Hát, az már nem annyira. Akár a dereka túl szoros, akár a combnál szűk a kelleténél kicsit jobban, néha az ember lánya nem vágyik másra, csak egy kis térre a farmere és a teste között.

Az anyag tulajdonsága, hogy egy picit összeugrik mosás után, főleg ha még a szárítógépbe is bedobtad és még elasztánt is tartalmaz, de ez egy abszolút visszafordítható folyamat. És az a legjobb, hogy irtó könnyű és nagyon gyors megoldás van rá. A trükk lényege a langyos víz – ha ez megvan, innentől két úton indulhatsz el. 

1. módszer: Sprézz és nyújts

  1. Fogj egy szórófejes üveget és töltsd tele langyos vízzel.
  2. Spricceld arra a részre, amin szeretnéd kicsit bővíteni a farmerod. Ez lehet a vádli, a térd, a comb vagy a derék területe. Ha nincs szórófejes üveged, akkor egy benedvesített papírtörlő is tökéletesen alkalmas a célra.
  3. Nyújts ki az anyagot úgy, hogy a két szélén megfogod és elkezded húzni.
  4. Próbáld fel a nadrágot, hogy ellenőrizd, eléggé kinyúlt-e. Ha nem, ismételd meg a előző lépést.

2. módszer: Vizezd és viseld

  1. Teljesen áztasd be a farmered langyos vízben vagy a mosdótálban vagy a kádban.
  2. Vedd fel (igen, amíg nedves, bocsi!) és csinálj pár mozdulatot, amivel kinyúlhat az anyag. Olyasmire gondolunk, mint a guggolás, kitörések, hajolj le, sétálj vagy ülj le. Ugyan kihagyhatod az összevizezés lépését és anélkül is mozgolódhatsz a naciban, de az nem lesz olyan hatásos.
  3. Ideális esetben hagyd magadon megszáradni (nem, nem úgy értjük, hogy így menj ki az utcára), de az is kiváló megoldás, ha a nyújtás után leveszed és simán kiteregeted.

Farmerek

Forrás: Cosmopolitan US

Legyen a farmer a legjobb barátod:

Még több

Te Te Te