Brad Pitt csatát vesztett Angelina Jolie-val szemben

Még mindig a gyermekelhelyezési perről van szó, ahonnan ezúttal Angelina került ki győztesen.

Brad Pitt csatát vesztett Angelina Jolie-val szemben

Talán emlékszel még, hogy több hónapos huzavona után a bíróság végül Brad Pittnek is megítélte a gyerekek felügyeleti jogát, mindazok után, hogy Angelina Jolie családon belüli erőszakkal vádolta meg a színészt. John Quderkirk bíró akkor úgy döntött, hogy közös felügyeletet ad az egykori álompárnak, ám nem sokkal ezután a bírót kizárták az ügyből részrehajlás vádja miatt és a korábbi döntését hatályon kívül helyezték. 

Szeptemberben Brad ügyvédei kérvényt nyújtottak be a legfelsőbb bírósághoz, hogy vizsgálja felül az ügyet, de a People magazin által megszerzett ítéletből egyértelműen kiderül, hogy a színészt elutasították, így a pereskedés most ismét ott tart, ahol elkezdődött 2018-ban, és Brad továbbra sem láthatja a kiskorú gyerekeit.  

A színész képviselője úgy nyilatkozott a magazinnak, hogy a legfelsőbb bíróság döntése nem változtat azokon a tényeken és bizonyítékokon, amiket eddig begyűjtöttek, és amik világosan mutatják, mi szolgálja a gyerekek érdekeit. Hozzátette, továbbra is megtesznek mindent, amit a független szakértők megállapításai alapján jogilag szükséges és lehetséges. 

via

Villantjuk a legfrissebb sztárhíreket: 

Még több

Te Te Te