Erzsébet királynőt már a kedvenc hobbijától is eltiltották

Egyre aggasztóbb hírek jönnek Erzsébet királynő felől, aki már a hőn szeretett hobbijának sem hódolhat, orvosi utasításra.

Erzsébet királynőt már a kedvenc hobbijától is eltiltották

Nagyon úgy fest a dolog, hogy a palota nem mond igazat Erzsébet királynő állapotáról, ugyanis azok után, hogy észak-írországi látogatását lemondta, egy napot kórházban töltött, és még az istentiszteletet is kihagyta, most újabb tétel került a tiltólistára nála: a lovaglás. 

A The Sun szerint a királynőnek már szeptember elején megtiltották az orvosai a lovaglást, mert közben kellemetlenséget érzett és nem akarták, hogy valami komolyabb problémája legyen belőle. Egy informátor szerint ez nagyon megviselte őfelségét. 

Imádja a lovaglást, és ez élete nagy részében a rituáléjának része volt. Rendkívül csalódott, amiért szeptember eleje óta nem engedik lovagolni.  

Persze Erzsébet nem az a típus, aki annyiban hagyná a dolgot, megfogadta ugyan a dokik tanácsát, de a lap informátorai szerint csak azért, hogy mielőbb ismét nyeregbe pattanhasson. Ezt azonban a jövőben egyedül biztosan nem teheti majd meg, mert az állapotára (és korára) való tekintettel minden nyilvános megjelenésére is egy-egy családtag fogja kísérni, így nyilván, egy olyan veszélyes hobbi sem lesz kivétel, amilyen a lovaglás. 

via

Nem hagyunk sztorik nélkül:

Még több

Te Te Te