Meghan Markle kétségbeesett lépésre szánta el magát?

Felkerült egy videó a YouTube-ra, ahol ő maga olvassa fel a mesekönyvét, de szakértők szerint ez csak egy jól irányzott reklámfogás.

Meghan Markle kétségbeesett lépésre szánta el magát?

Meghan Markle a Brightly Storytime vendége volt, és egy YouTube-videóban olvasta fel a The Bench című gyerekkönyvét, amit Harry herceg és fiuk, Archie ihletett. A sussexi hercegné régi stílusát hozva egy farmerben és egy ingben jelent meg a videóban, és lazán meginvitálta a nézőket, hogy tartsanak vele a mesére: 

Ezt versként írtam a férjemnek és a fiunknak, Archie-nak, majd könyvet csináltam belőle, hogy te is élvezhesd. 

Annak ellenére, hogy ez egy nagyon kedves gesztus volt tőle, a Daily Mail picit aláásta a dolgot azzal, hogy megemlítette, a könyv eladása csúnyán visszaesett a megjelenése óta, és ez csak egy kétségbeesett lépés a hercegnétől, hogy növelje a bevételt. Ugyanis a kötet eddig csak Angliában és Amerikában teljesített jól, de ha világszerte több nyelvre lefordítanák, akkor Meghan óriásit kaszálhatna vele, ezért kellett ez a kis reklámfogás. Akármi is az igazság, jó volt látni végre Meghant, aki valószínűleg a saját, kaliforniai otthonuk kertjében olvasta fel a mesekönyvet.

Mindenre (IS) kíváncsi vagy a királyi családdal kapcsolatban:

Még több

Te Te Te