Shane Tusup fontos döntést hozott Szabó Zsófi kedvéért

Úgy tűnik, hogy ez a szerelem nem egy múló fellángolás, az úszóedző komoly lépésre szánta el magát, amit Hosszú Katinkáért sosem tett meg.

Shane Tusup fontos döntést hozott Szabó Zsófi kedvéért

Annak ellenére, hogy Szabó Zsófi és Shane Tusup nagyon védik a magánéletüket, mindig lehet valami újat hallani róluk. Legutóbb ölelkezve fotózták őket az egyik belvárosi kávézóban, most pedig kiderült, hogy Shane nagyon komoly döntést hozott szerelme kedvéért: elkezdett magyarul tanulni, és nagyon elszánt, állítólag magánórákat vesz, és ahol csak tud, gyakorol. 

Bár a mi nyelvünk nem egyszerű egy angol ajkú számára, Shane úgy döntött, törik vagy szakad, megtanul magyarul. Szeretné egész lelkét beleadni az új kapcsolatba, Szabó Zsófi teljesen elcsavarta a fejét, ezért nem is akadályként tekint az új kihívásra, hanem boldogsága kulcsára. Ha szeretné, hogy a kapcsolata hosszútávon jól működjön, fontos, hogy a műsorvezető fia, Mendel bizalmát is elnyerje. Ehhez az első lépés, ha megtanul magyarul” – mesélte a Blikknek egy bennfentes. 

A szándékát bizonyítja, hogy amíg Hosszú Katinka férje volt, addig nem tartotta fontosnak, hogy elsajátítsa a magyar nyelvet, de az informátor szerint most sem időt, sem pénzt nem sajnál arra, hogy minél hamarabb megtanulja. Ennél jobban semmi nem bizonyítja, hogy mennyire fontos neki a Zsófival való kapcsolata. 

Jöjjenek a magyar sztárvilág hírei: 

Még több

Te Te Te