3 csillagjegy, akinek a hétvégén lezárul egy korszak az életében

Nemcsak az október ér véget, ezeknek a csillagjegyeknek egy egész korszak lezárul az életében. Csekkold, közéjük tartozol-e!

3 csillagjegy, akinek a hétvégén lezárul egy korszak az életében

Napok vannak hátra már csak az októbertől, de a következő három csillagjegy számára ez egyúttal azt is jelenti, hogy egy fejezetet végre maguk mögött tudhatnak.  

Kos 

Munka fronton sikerül végre pontot tenned egy dolog végére, ami már régóta nyomasztott. Ez jelentheti azt, hogy egy nagy lélegzetvételű projektet befejezel, de azt is, hogy a régi munkahelyedet hátra hagyod és egy új helyen kezdesz novembertől. Akármi történik, örömmel tölt el, hogy végre elfelejtheted az egész kálváriát. 

Oroszlán 

Sok mindenen mentél keresztül az elmúlt időszakban, amit nem szívesen emlegetsz fel, mert még a gondolat is fájó sebeket szakít fel benned. A hosszú hétvége remek lehetőég arra, hogy a dolgot emésztgesd magadban és a novembert már egy új kezdetnek szenteld. Jó, ha a terveidet, céljaidat hangosan is megfogalmazod a nyomaték kedvéért! 

Nyilas 

A se veled se nélküled kapcsolatod sorsa eldőlt: itt az ideje, hogy tudomásul vedd és a végkifejletnek megfelelően cselekedj. A november ilyen szempontból tiszta lappal indul majd, de ehhez szükség van arra, hogy a hétvégén éles vonallal lezárd a múltat és csak a jövőre koncentrálj. Ha kell, beszéld át a dolgokat a legjobb barátnőddel, ő majd segít, hogy elindulhass az új utadon. 

Engedj magadnak egy kis pihenőt, és csekkold, mi vár rád novemberben:

Még több

Te Te Te