BRÉKING: Gigi Hadid és Zayn Malik szakítottak

Azt gondoltad, hogy ők a sztárvilág egyik legcukibb álompárja? Sajnos már csak múlt időben beszélhetünk róluk.

BRÉKING: Gigi Hadid és Zayn Malik szakítottak

Gigi Hadid és Zayn Malik külön utakon folytatják, ezt a modell anyukája, Yolanda Hadid erősítette meg a People magazinnak. A párról 2015-ben kezdtek el pletykálni, de csak 2016-ban vált hivatalossá a dolog, amikor Gigi felbukkant Zayn egyik videóklipjében. Innentől az egész románc egy hullámvasút volt, 2018-ban szakítottak, de 2019 végét már együtt ünnepelték, aztán 2020-ban a pandémia alatt Gigi teherbe esett, és megszületett a kislányuk, Khai, aki alig múlt egy éves. Épp ezért annyira meglepő, hogy ilyen hirtelen szakítottak, de bennfentesek szerint az egész amiatt történt, mert Yolanda Hadid a napokban rendőrségi feljelentést akart tenni, mondván, hogy az énekes megütötte, de Zayn határozottan tagadta a vádakat.

A Twitteren annyit üzent a követőinek, hogy olyan családot szeretne maga köré, ami nem a nyilvánosság előtt éli az életét, mert egy ilyen incidens magánügy, úgy is kellene kezelni. Több forrás is megerősítette, hogy az üzenet az anyósának szólt, de vajon a zenész ezzel elismerte, hogy megütötte Gigi mamáját? 

Érthető módon mindenki arra kíváncsi, mi lesz most a pár kislányával egy ekkora botrány után, de a család egyik barátja sietett leszögezni, hogy nincs ok az aggodalomra.  

Most nincsenek együtt. Mindketten jó szülők. Társszülők. Yolanda természetesen nagyon védi Gigit. A legjobbat akarja a lányának és az unokájának. 

A modell menedzsmentje is hasonlóan nyilatkozott: „Gigi kizárólag a legjobbra összpontosít Khai számára. Kéri, hogy hagyják a magánéletét ez idő alatt. 

via

Pörgesd át az elmúlt 24 óra sztárhíreit:

Még több

Te Te Te