Viseld úgy a műszőrme kabátot, mint a legmenőbb sztárok

A szezon szupermenő darabja lesz a műszőrme kabát, mutatjuk, hogyan legyél benne igazán trendi. És persze hozunk pár csodás darabot is!

Viseld úgy a műszőrme kabátot, mint a legmenőbb sztárok

Nehéz nem észre venni, hogy a műszőrme kabátok mindenhol ott vannak mostanában. Selena Gomez, Gigi Hadid és Iris Law is imádják – és tudják is hordani. De azért nem olyan egyszerű stílusosan viselni ezt a típusú kabátot, ami legalább olyan meleg, amennyire fel tud dobni bármilyen outfitet. Most segítünk, hogy neked is kisujjból menjen az, ami a legnagyobb sztároknak és minden őszi-téli szetted kimaxolhasd egy ilyen kabáttal.

Selena Gomez

Fotó: Getty Images/Jose Perez

Kamuzz jól

Az első és legfontosabb szabály, hogy csakis mű legyen az a szőrme kabát, szóval csak olyan boltokban vásárolj, ahol ez kimondottan policy. Könnyű megállapítani egyébként, hogy valóban műszőrméről van-e szó. A trükk a szőr tapintásában rejlik: a szintetikusnak inkább tompa, mint hegyes vége van. Az alapnál pedig az a jobb, ha anyaggal találkozol és nem bőrrel. 

Figyelj az arányokra

A műszőrme kabát természetüknél fogva nagy, terjedelmes darabok. Ezt érdemes ellensúlyoznod, amit úgy tehetsz meg, ha kicsit szűkebb cuccokat veszel fel a kabát alá. A skinny farmerek ide szuper jól illenek, felülről pedig lehetőleg engedd el a rétegeket (nyugi, elég meleg leszel). Egy szimpla póló elég ahhoz, hogy a kabát statement darabbá váljon, ha pedig pulcsira szavaznál, akkor a finomkötésű lesz a legjobb barátod.

Csak lazán

Igen, fantasztikusan fogsz kinézni a bulikon (Jude Law lánya, Iris erre a tökéletes példa), de nyugodtan hordhatod a hétköznapokban is. Nincs coolabb, mint a laza nadrág-póló kombóra könnyedén felkapott kabát. Vedd fel bakanccsal, mint Gigi Hadid vagy ha nincs olyan hideg, akkor villants bokát a sneakeredből.

Iris Law és Gigi Hadid

Fotók: Getty Images/ Ricky Vigil, Jun Sato

Shoppingold a stílusod

A műszőrme kabát azért is szuper választás, mert egy csomó típusban létezik. Válassz merész színeket a valódi statementért, de a neutrálisabb árnylatok, mint a fekete és a barna is szuperül működik, ha a klasszikusabb vonalra vágynál. A hosszabb fazonok összenyomhatnak, ha alacsony vagy, magas lányoknak viszont igazi jolly joker, ha a drága megjelenés megidézéséről van szó. A bomber dzseki szabású darabok azonban mindenkin szuperül állnak, míg a rövidebb szőrű kabátok slankítanak.

Találd meg a kedvenced!

Műszőrme kabátok

Ősszel is legyél te a stíluskirálynő:

Még több

Te Te Te