Ismerd meg a kutyát, aki képes megjósolni, milyen napod lesz

A TikTok legújabb sztárjának jóslatai pontosabbak, mint egy mindenkori horoszkóp: ismerd meg Noodle-t a mopszot.

Ismerd meg a kutyát, aki képes megjósolni, milyen napod lesz

Telihold van, netán a Merkúr van retrográdban? Ezek 2021-ben nem számítanak: az egyetlen kérdés, hogy ma csont vagy nem-csont nap van. Fogalmad sincs, miről beszélünk? Ne aggódj, azért vagyunk, hogy képbe hozzunk a legújabb trenddel, ami alapján kiszámíthatod, milyen nap vár rád.

Az utóbbi hetekben futótűzként söpört végig a TikTokon egy ennivaló öreg kutyus, a 13 éves Noodle (vagyis Nudli). A kis mopsz gazdája egy bizonyos Jonathan úgy gondolja, hogy a kutyának (és legfőképpen a csontjainak) jövőbelátó képességei vannak. A srác minden nap megosztja a TikTokon, hogy milyen hangulatban van épp a kutya, amit úgy állapít meg, hogy lábra állítja Noodle-t. Ha Noodle állva marad (vagyis csont/bones nap van) vagy visszapottyan, mint egy nudli (ez nem-csont/no-bones napot jelent).

Ha állva marad, szuper! Csont nap van! Ezeken a szerencsés napokon érdemes merészebbnek lenned és kényeztetned magad. De ha Noodle inkább feküdne és nem-csont nap van, akkor az egy jel, ami arra figyelmeztet, hogy legyél kicsit óvatosabb és legyél kedves magadhoz. Azonban ez nem feltétlenül jelent rosszat, inkább amolyan emlékeztető arra, hogy pihenj és relaxálj.

Ilyen, amikor csont nap van:

@jongraz

your pre-Halloween reading 🔮🎃🦴 #nobones #bonesday #pug #noodletok #halloween

♬ original sound – Jonathan

És ilyen, amikor nincs:

@jongraz

plan your day accordingly 🔮🦴🔮 #nobones #bonesday #noodletok #pug

♬ original sound – Jonathan

Jonathan fiókját több, mint 4 millióan követik (a rajongói tábora rohamosan nő: két héttel ezelőtt még csak 2,3 millióan voltak) és 41,8 millió lájkot gyűjtött már össze. De a kis napindító rutinja Noodle-vel még bőven a közösségi médiás pályafutásuk előtt kezdődött. „Akkor fogadtam örökbe Noodle-t, amikor 7 éves volt, és nagyon hamar megtanultuk, hogy ha nem akar sétálni menni, akkor aznap nem sétálunk” – mesélte egy TikTokjában Jonathan.

Sokan felveszik egyébként a kapcsolatot a TikTokerrel, hogy elmeséljék: valóban Noodle jóslatai szerint élik a napjaikat. Így csont napokon kérte meg valaki a barátnője kezét vagy épp kért fizetésemelést a munkahelyén. Sőt, „az emberek azt is elmesélték, hogy ilyenkor szoktak lottózni és nyertek már egy csomó pénzt.” De Jonathan hozzátette, hogy „semmi közöm a dolognak ehhez a jóslás-részéhez. Én csak meg akartam osztani ezeket a vicces kis videókat a kutyámmal, akit nagyon szeretek.”

Forrás: USA Today

Nem tudsz betelni az aranyos állatkákkal?

Még több

Te Te Te