A-listás sztárok, akikről nem is gondolnád, hogy egy horrorban kezdték a karrierjüket

Mostantól teljesen más szemmel fogsz nézni a horrorfilmekre és a kedves A-listás sztárjaidra – nagyobb ugyanis köztük az összefüggés, mint hinnéd!

A-listás sztárok, akikről nem is gondolnád, hogy egy horrorban kezdték a karrierjüket

A horrorfilmekben általában nem Hollywood krémjét szoktad viszont látni a mozivásznon, csakhogy a helyzet az, hogy simán lehet, hogy épp a következő A-listás sztárt nézed. Rengeteg kedvenc színészed és színésznőd kezdte ugyanis a karrierjét horrorfilmek főszereplőiként vagy épp áldozataiként. Mikor szednénk össze, hogy kik voltak ők, ha nem Halloweenkor?!

Renée Zellweger 

 A texasi láncfűrészes gyilkos visszatér volt az egyik első nagyobb film, amiben Renée Zellweger valaha szerepelt 1994-ben Matthew McConaughey oldalán. Míg utóbbi a horror főgonoszát, Vilmert alakította, addig Renée volt a főszereplő final girl, aki végül túlélte a rémségeket.

 

 

Sztárok, akik horrorban kezdték a karrierüket

Fotó: Axelle/Getty Images

 

 

Amy Adams

Mielőtt az egyik leggyakrabban Oscarra jelölt színésznő lett volna, Amy Adams egy béna horrovígjátékban játszott le mindenkit a vászonról 2000-ben. Ez volt a Tengerparti diliparti. Igen, a film pont ugyanolyan szellemes, mint amilyennek a címe alapján hangzik…Szóval gondolhatod, mekkora bukás volt

 

 

Sztárok, akik horrorban kezdték a karrierüket

Fotó: Gregg DeGuire/Getty Images

 

 

George Clooney

Az 1982-es Grizzly II: A bosszú című produkció egyszerre több, akkor ismeretlen, ma már óriási sztár színészt szerepeltetett. Köztük egy apró kis szerepben George Clooney-t, mellette pedig Charlie Sheent és Laura Dernt. Ahhoz képest, milyen sokan kerültek ki ebből a filmből, meglehetősen ismeretlen egy darab…

 

 

Sztárok, akik horrorban kezdték a karrierüket

Fotó: Karwai Tang/Getty Images

 

 

Brad Pitt

Brad Pitt legelső főszerepe a ’80-as évek végén készült Kivégzős című filmben volt az IMDb szerint. Azonban nem ebben a produkcióban próbálta ki magát először a horror műfajában: egyetlen epizódnyi szerepe volt korábban a Freddy’s Nightmares című sorozatban, ami a Rémálom az Elm utcában spin-offja volt még pont ugyanabban az évben.

 

 

Sztárok, akik horrorban kezdték a karrierüket

Fotó: Kurt Krieger/Getty Images

 

 

Matthew McConaughey 

Matthew McConaughey karrierje úgy tűnik a horrorfilmeknél kezdődött (hogy utána romkomokkal folytatódjon és végül a „komolyabb” szerepek is megtalálják). Mert a ’90-es években az első alakítását a A barátom a halálom című horrorvígjátékban mutathatta meg, a karaktere pedig a kettes számú pasi néven futott. 

 

 

Sztárok, akik horrorban kezdték a karrierüket

Fotó: Tim Mosenfelder/Getty Images

 

 

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston nevét a ’90-es években mindenki ismerte a Jóbarátoknak köszönhetően, de Rachel megformálása előtt néhány évvel még a Gyilkos kobold nevű horrorban kezdte bontogatni a szárnyait. A film a sztorija alapján (egy bosszúszomjas kobold az ellopott aranya után kutat) ugyan nem tűnik túl magas minőségűnek, a rajongók azonban imádják és azonnal kult-klasszikus lett. Szóval Jennifert így is-úgy is ismerte volna a világ.

 

 

Sztárok, akik horrorban kezdték a karrierüket

Fotó: Rich Fury/Getty Images

 

 

Forrás: Insider

Halloweeni hangulatban vagy már?

Még több

Te Te Te