Az őszi kuckózás nélkülözhetetlen kellékei: ezek most a legszuperebb illatgyertyák

Ha szereted a hangulatot feldobni néhány finom illatú gyertyával, akkor jó helyen jársz: elhoztuk a szezon kedvenceit!

Az őszi kuckózás nélkülözhetetlen kellékei: ezek most a legszuperebb illatgyertyák

lagom hangulat megteremtésének az egyik legszuperebb eszköz néhány finoman illatozó gyertya, ami tökéletes hátteret nyújt bármihez, legyen szó csajos estéről, romantikus összebújásról, vagy szimplán egy hétköznap estéről, amikor másra sem vágysz, csak hogy elmerülj a kedvenc sorozatodban. Az egész jelenség magasabb szintre emeli az énidő fogalmát, mintha egy-egy gyertya pislákoló fénye képes lenne lelassítani az időt – nélküle szinte nem is telhet el este az őszi-téli időszakban. 

Bőszen bólogatsz? Akkor csekkold a szezon kedvenceit, persze közben ne veszítsd szem elől a biztonságot sem: égő gyertyát SOHA ne hagyj magára!

Az ősz kedvencei

Ha szeretnéd az ősz minden egyes pillanatát kiélvezni, akkor válassz az évszakhoz illő illatot! Az almás, sütőtökös, körtés variációk mind segítenek ráhangolódni a szezonra, ha ehhez még a lakás dekorációján is dobsz kicsit, akkor tökéletesen otthonos kuckót varázsolhatsz magad köré.

 

Gyertya

Fotó: Soulmates, Ikea, Andyourstories

 

Ha egy álom teljesül…

Mindig is nagy vágyad volt egy saját kandalló? Ha ez jelenleg nem opció, akkor egyszerűen válassz olyan gyertyát, amit fakanóccal készítettek. Ennek az a különlegessége, hogy meggyújtva – hála a fa kanócnak – pont ugyanúgy ropog és sistereg, mintha igazi tűz égne a saját kis kandallódban. Menő, igaz?

 

Gyertya

Fotó: Andyourstories, Aurora Candles, Illatgyertya.hu

 

Romantikus fényárban úszva

Te is azok közé tartozol, akik szeretik milliónyi mécsessel körül venni magukat? Mi is imádjuk a világításnak ezt a fajtáját, a visszafogottan pislákoló fények a lagom hangulat elengedhetetlen kellékei. Elképzelni sem tudunk jobbat, mint bekuckózni a meleg pléd alá, egy szuper sorozat és néhány finoman illatozó gyertya társaságában.

 

Gyertya

Fotó: Ikea, H&M

 

A természet illatai egy kis csavarral

A szójagyertyák a parafinos gyertyákkal szemben biológiai úton lebomlanak, ráadásul vegyszerektől és tartósítószerektől mentesek, így akkor sem kell lemondanod a gyertyázás örömeiről, ha fontos számodra a környezeted.

 

Gyertya

Fotó: Bonami, Soulmates

 

A hangulat megteremtéshez ezekről se feledkezz meg:

Még több

Te Te Te