Most kiderül, melyik You karakter vagy a csillagjegyed szerint

Nem tudjuk megunni a Netflix You című sorozatát, ezért most eljátszottunk a gondolattal, vajon melyik karakter illik az egyes csillagjegyekhez.

Most kiderül, melyik You karakter vagy a csillagjegyed szerint

Fogadjunk, hogy miközben a You-t daráltad a Netflixen, egy konkrét karakterrel azonosultál az évadok folyamán. És ez nem feltétlenül volt Joe. Persze, az is simán lehet, hogy a épp a főszereplő lett a kedvenced, de nagy rá az esély, hogy bizonyos mellékszereplők furcsa módon jobban vonzottak nála. Ez pedig természetesen a csillagok miatt van, úgyhogy ideje kikeresned a csillagjegyed és megnézni, miért pont az a szereplő fogott meg a leginkább.

Kos: Candace Stone

Ambiciózus vagy és bátor, pont, mint Candace, aki egymaga igyekszik szembe szállni a sorozatgyilkos volt pasijával. Kosként simán harcolsz az igazadért, amit Candace is épp így megtesz: minden további nélkül kést ránt Joe-ra és számon kéri arról, amit vele tett.

 

You

Fotó: Netflix

 

Bika

Marienne, akár a Bika csillagjegyűek csak úgy sugározza a felsőbbrendűséget, de nyugi, nem rossz értelemben. Hiszen a könyvtár vezetőjeként Marienne határozott, magas elvárásai vannak és szeretné, ha mindenki a maximumot nyújtaná. Ez könnyen vezethet makacssághoz és összezörrenésekhez, ami nem egyszer megtörténi Joe-val. De amint Joe megismeri, rájön, hogy kedves, jó hallgatóság és önmaga is a legtöbbet igyekszik kihozni magából. Hát csoda, hogy a megszállottja lesz?!

 

You

Fotó: Netflix

 

Ikrek

Impulzív, kíváncsi és kiváló alkalmazkodó. Most téged írtunk le vagy Love-ot? A sorozat folyamán Love minden arcát megmutatta már: mikor megismerte Joe-t, azonnal minden kiderített róla, mikor pedig Madre Lindába költöztek a kezdeti nehézségek ellenére könnyen felvette a kertvárosi ritmust. És az is biztos, hogy egy percig sem unalmas: ezt a harmadik évadban bizonyítja is, fejszéket és sodrófákat használva szemléltető eszköz gyanánt.

 

You

Fotó: JOHN P. FLEENOR/NETFLIX

 

Rák

Love ikertesója, Forty nagyon sok olyan tulajdonsággal rendelkezik, amivel Rák jegyűként te is: mélyen törődik a szeretteivel, nagyon jól ráérez mások érzelmeire (például mikor bedrogozva kérdőre vonja Joe-t), emellett megingathatatlanul lojális a testvéréhez.

 

You

Fotó: Netflix

 

Oroszlán

Nincs annál egyértelműbben Oroszlán karakter, mint amilyen Sherry. Madre Linda szuperanyukája, influenszer, az egyetlen, akinek sikerült magától megszöknie a ketrecből, amit természetesen arra használt, hogy még ezer reflektort irányítson önmagára. De emellett nagylelkű is, mint amilyen igazi Oroszlánként te is vagy, hiszen hajthatatlanul azért fáradozik, hogy mindenki jól érezze magát a környezetében.

 

You

Fotó: JOHN P. FLEENOR/NETFLIX

 

Szűz

Ahogy Peach, te is tagadhatatlanul perfekcionista vagy. Hiszen gondolj bele: az első évad egyik legfontosabb mellékszereplője lehetetlenül magas elvárásokat támaszt önmaga és a környezete felé, a tökéletesség hajszolása érdekében titkolja a szexualitását és precízen figyel arra, mit eszik. De elképesztő munkamorálja is van, mivel saját céget vezet, valamint igazi legjobb barát, aki mindig odafigyel Beckre.

 

You

Fotó: Netflix

 

Mérleg

A sok fantasztikusan öltözött karakter közül Ellie a legstílusosabb. Pont, mint egy hamisítatlan Mérleg. Ráadásul hozzád hasonlóan igazi társasági ember, akit a szeretet/szerelem iránti vágya hajt. Sajnos ez vezeti őt a stand-upos alagsorába is, aki elhitette vele, hogy különleges – és ha nincs Joe soha nem jutott volna ki élve. És bár a srác megmentette őt, az igazságérzete nem hagyta, hogy ne szálljon szembe vele…Ez igy egy tipikus Mérleg tulajdonság, csak úgy mondjuk.

 

You

Fotó: Netflix

 

Skorpió

Delilah, Ellie nővére biztosan Skorpió. Morbid kíváncsisága és intelligenciája oknyomozó riporteri irányba vitte a karrierjét, míg a magánéletben annyi falat húzott maga köré, hogy kemény meló lenne azokat bárkinek is ledönteni. Ezzel együtt azonban szenvedélyes is, ami abban nyilvánul meg, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy jó életet teremtsen Ellie-nek.

 

You

Fotó: Netflix

 

Nyilas

Beck az egyetlen, akiről már a sorozat folyamán kiderül, hogy mi a csillagjegye: Nyilas. Lynn barátja szerint ez abban érhető tetten Beck személyiségében, hogy szomjazza a figyelmet, amit a csörgős karkötői is szimbolizálnak. Igen, azok, amiket Joe is egyből kiszúr. De Beck egyúttal nem bírja a kötöttségeket sem, ezért is csalja meg Joe-t.

 

You

Fotó: Netflix

 

Bak

Ó, igen. Maga Joe Goldberg is egy opció, te pedig pont kifogtad. Ne aggódj, ez még nem jelenti azt, hogy hamarosan valakinek a megszállottja leszel. Inkább Joe monológjaiban fedezhetsz fel ismerős vonásokat, hiszen hajlamos vagy te is olyan pesszimistán és kissé ítélkezően fordulni mások felé, mint ő. Meg ha úgy nézzük, rendkívül gyakorlatias is (több sikeresen elrejtett hulla a bizonyíték rá), ami Bakként rád is abszolút jellemző. Mármint nem a hullák eltűntetése. A gyakorlatiasság.

 

You

Fotó: JOHN P. FLEENOR/NETFLIX

 

Vízöntő

Egy Vízöntő lelkes, aktív és hihetetlenül gyorsan esik szerelembe. Ismerős? Talán azért, mert Theo is pontosan ilyen. Senki nem rajong úgy a cupcake-ért és Love-ért, mint ő, ráadásul, miután megérezte, hogy álmai nője veszélyben lehet, azonnal cselekszik és kiterveli, hogyan menekíthetné ki onnan. Sőt, egyenesen arra kéri, hogy szökjön el vele, ami azt is mutatja, milyen kevésre értékeli a lassan építkező kapcsolatokat. Ha őt (vagy téged) kérdezünk, a szerelembe fejest kell ugrani.

 

You

Fotó: JOHN P. FLEENOR/NETFLIX

 

Halak

Cary pontosan tisztában van az érzelmeivel és tudja is kommunikálni azokat. Akárcsak te. Az ő feladata, hogy Madre Linda férfiait rendszeresen elvigye a vadonba, ahol közösen felfedezhetik a maszkulinitásukat és sírhatnak együtt egy kicsit. A zodiákusok legmegértőbb tagjaként te is épp olyan könnyen és gyorsan bocsájtasz meg másoknak, mint Carey.

 

You

Fotó: JOHN P. FLEENOR/NETFLIX

 

Forrás: ScreenRant

Kíváncsi vagy, milyen karakterekkel egyezik még a csillagjegyed?

Még több

Te Te Te