Alec Baldwin filmje el van átkozva: újabb stábtag életéért küzdenek

Még egy stábtag került kórházba Alec Baldwin filmjének forgatásán. Ezúttal szerencsére nem egy lőfegyver miatt, a helyzet azonban sajnos nem kevésbé súlyos.

Alec Baldwin filmje el van átkozva: újabb stábtag életéért küzdenek

Miután Alec Baldwin véletlenül éles lőfegyvert kapott a Rust című filmjének forgatásán, ami tragikus módon megölte a film operatőrét, Halyna Hutchinst és megsebesítette a rendezőt, Joel Souzát, a stáb nem lelhetett nyugalomra. Újabb munkatársuk került kórházba, ezúttal, Jason Miller, a világosító csapat egy tagja. Jasont egy barna remetepók csípte meg a forgatás helyszínén, aminek a csípése akár halálos is lehet.

Jelenleg az orvosok azért küzdenek, hogy megmentsék Jason karját az amputálástól – olvasható azon a GoFundMe oldalon, amit Miller családja hozott létre. „Napok leforgása alatt nekrózis és szepszis alakult ki a karjában. Most kórházban van,  mindennap több sebészi beavatkozáson esik át, miközben az orvosok mindent megtesznek a fertőzés megállításának érdekében, hogy megmaradhasson Jason karja.”

„Ha az Abq Lovelace Kórház orvosi csapatának sikerül megmentenie a karját, nagyon hosszú felépülési folyamat vár Jasonre. Ha a legrosszabb eset bekövetkezik és amputálni kell a kezét, az össze fogja törni Jasont és családját és meg fogja változtatni az életüket” – írják, mielőtt bárkinek, aki egy kicsit is tud segíteni, a támogatását kérik. Az emberek pedig meghallották a segélykiáltást: a kampány eredeti, 5 ezer dolláros célja a pénteki indulás óta már most túlteljesült, hiszen több, mint 8400 dollár gyűlt össze.

Forrás: People

Ezek a nap legfrissebb hírei:

Még több

Te Te Te