Nem igaz rád valami, amit a csillagjegyedről mondanak? A holdjegyed lehet az oka!

Valóban rengeteg dolog kiderülhet rólad a csillagjegyed, azaz a napjegyed alapján, de ha TÉNYLEG meg akarod ismerni a legbelsőbb énedet is, akkor a Hold segítségére is szükséged lesz.

Nem igaz rád valami, amit a csillagjegyedről mondanak? A holdjegyed lehet az oka!

Ha megkérdezik tőled, hogy mi a horoszkópod, ösztönösen rávágod a csillagjegyed, igaz? Persze ez is jó válasz, de ha komolyabban érdekel az ezotéria, akkor érdemes mélyebben beleásnod magad ebbe a kérdésbe. Amit a csillagjegyedként ismersz, az pontosabban a „csak” napjegyed: ezt ugyanis aszerint határozzuk meg, hogy a Nap éppen hol állt a születésedkor az állatövben. Természetesen már ebből az egyetlen adatból is rengeteg dolgot megtudhatsz magadról, hiszen sok mindenre hatással lehet: a barátságaidra, az olvasmánylistádra de akár még a szerencsédre is. A csillagjegy tehát felér egy elég komoly személyiségelemzéssel.

Na de mi a helyzet az érzelmi világoddal, azaz a lelkeddel? Nos, erre már a holdjegyed adhatja meg a választ. Biztosan nem lepünk meg, ha azt mondjuk, ehhez azt kell megnézned, merre járt a Hold a születésed pillanatában. Fun fact, hogy a Hold néhány naponta váltja az állatövjegyét, ezért ebben a számításban a pontosság elengedhetetlen! (Van is egy táblázatunk neked ehhez!)

Megvan a holdjegyed?

Így kaphatsz egy második állatövi jegyet a már jól ismert mellé: vannak, akiknél ez a két jegy hasonló jellemvonásokat hoz magával, de ne lepődj meg akkor sem, ha éppen egymás ellentétei. Előfordult már veled, hogy amikor éppen a csillagjegyedről olvasgattál, egyszerűen nem ismertél magadra a leírásban? Tipikus Bikának tartod magad, de mégsem értesz egyet azzal, hogy ők sosem viselik jól a változásokat? Pontosan az ilyen furcsaságokat magyarázza meg a hold horoszkóp!

A holdjegyed segítségével megfejtheted az az énedet, amit mélyen elrejtesz magadban (nem csak mások, hanem magad elől is!): tulajdonképpen ez mutatja meg, milyen is a belső világod. Ha le akarnánk egyszerűsíteni, akkor azt mondanánk, hogy a napjegyet az egohoz, a holdjegyet pedig inkább a tudatalatti énhez lehet kötni. Az utóbbi az, aminek hála megértheted, hogyan dolgozod fel az érzéseidet, mitől érzed magad biztonságban, milyen a viszonyod az intimitásteremtéssel.

Például: Egy csúnya szakítás után ösztönösen repülőjegyet váltottál egy szóló kalandra? Lehet, hogy a holdjegyed a merész és kalandvágyó Nyilas az oka… Ha megkeresed a holdjegyedet, az a kapcsolataidra is pozitív hatással lehet: rájöhetsz, mire van igazán szükséged a szerelemben vagy a barátságaidban – és arra is, te hogyan törődsz másokkal. Sőt, még a családi mintákat is könnyebben átláthatod! Egyszóval: nem véletlenül nevezik a hold horoszkópot érzelmi horoszkópnak.

Forrás: Cosmopolitan UK/Women’s Health/PureWow

Nézd meg mi az, amit a napjegyed befolyásol:

Még több

Te Te Te