Járai Máté a nyitott házassága szabályairól beszélt

Járai Máté és Járai Kíra nem titkolják, hogy nyitott házasságban élnek. Arról azonban, hogy pontosan hogyan működik ez a valóságban, még nem beszéltek részletesen egészen mostanáig.

Járai Máté a nyitott házassága szabályairól beszélt

Járai Máté és felesége, Kíra már a Nyerő Páros egy korábbi évadában is nyíltan felvállalták, hogy nem hagyományos a kapcsolatuk dinamikája, ugyanis nyitott házasságban élnek. Nem titkolják, őszintén beszélnek róla, a részleteket eddig azonban megtartották maguknak. Most azonban Hajdú Péter minden eddiginél mélyebbre ásott.

A színész és felesége a Frizbiben vendégeskedett, ahol a műsorvezető a kapcsolatuk határairól, szabályairól érdeklődött, arról, hogyan is működik a nyitott házasság a gyakorlatban. Amire Máté ezt válaszolta:

„A szabályok folyamatosan változtak. Mindenféle szabályunk volt: ismerőssel, kollegával, baráttal soha. Aztán ismerőssel dehogynem, kollégával dehogynem, baráttal dehogynem. Olyan is volt, hogy na jó, de csak egyszer. Tehát nem viszony lesz, hanem egyéjszakás kaland, és akkor az szép volt, jó volt. És aztán jött az, hogy ha egyszer jó volt, kétszer is jó lehet! Én is féltékeny vagyok, mint az állat, dobtam már a kedvenc bögrémet a falhoz.”

A teljes beszélgetést ide kattintva nézheted meg.

Forrás: 24.hu

Pörgesd át a nap eseményeit:

Még több

Te Te Te