Meglepetés: Még a hónapban jöhet a Harry Potter különkiadása

Érkezhet egy évfordulós különkiadás a Harry Potterhez, amiben a filmek sztárjai újra összeállnak – igen, még Daniel Radcliffe, Emma Watson és Rupert Grint is.

Meglepetés: Még a hónapban jöhet a Harry Potter különkiadása

Harry Potter-rajongók, figyelem! Óriási hírünk van: a Jóbarátok: Újra együtt után szabadon a Harry Potter sztárjai is újra összeállhatnak egy évfordulós különkiadás forgatására. A hónapban lesz ugyanis a Harry Potter és a bölcsek köve bemutatójának 20. évfordulója – bocsi, öregszünk –, és ennek örömére tervezik a reuniont.

Bár még semmi sincs lefixálva, de már megkeresték a filmek szereplőit. Igen, Daniel Radcliffe-et, Emma Watsont és Rupert Grintet is. A terv pedig az, hogy ha mindenki rábólint, akkor a forgatás helyszíne a londoni Warner Brothers Studio Tour (vagyis tudod, a Harry Potter-múzeum) lenne. És hogy mikor történne mindez? Még a hónap folyamán! Mert ha összejön, akkor gyorsan meglesz minden.

„A műsor körül óriási a titkolózás, amíg a sztárok nem egyeztek bele. Fantasztikus lenne, ha össze tudnák hozni a dolgot, és ehhez hatalmas összeget ajánlottak fel a színészeknek. A legtöbben persze tovább léptek, de ezek a filmek tették őket szupersztárrá. Mindannyian szívesen emlékeznek vissza a közös forgatásokra. Reméljük, tényleg sikerül megvalósítani a tervet” – magyarázta egy forrás a Sun magazinnak.

A reunion legalább akkora show lenne, mint a Jóbarátoké, és az elképzelések szerint újra játszanának olyan jeleneteket, mint a karácsonyi bál vagy az első felszállás a Roxfort Expresszre. Szerintünk varázslatosan hangzik!

Tarts pár perc szünetet, amíg képbe kerülsz a nap híreivel:

Még több

Te Te Te