A You sztárjai a való életben is egy párt alkotnak

Úgy néz ki, nem véletlenül izzott a levegő Love és Theo, azaz Victoria Pedretti és Dylan Arnold között, a You két színésze ugyanis összejöttek. Legalábbis nagyon úgy tűnik, a róluk készült képek alapján.

A You sztárjai a való életben is egy párt alkotnak

You új évadának egyik legjobb része egyértelműen Love és Theo (több szempontból is problémás, de egyúttal irtó cuki) románca volt, nem kicsit annak a ténynek köszönhetően, hogy a két karakter csak úgy lángra lobbantotta a képernyőt, akárhányszor felbukkantak rajta. A kémia pedig valószínűleg még annál is jobban működött kettejük között, mint hittük, mert a Love-ot alakító Victoria Pedretti és a Theót életre keltő Dylan Arnold nagyon úgy tűnik, hogy a való életben is összejöttek.

A netflixes sorozat harmadik évadának premierje óta suttognak arról, hogy Victoria és Dylan a valóságban is egy pár. Ami amúgy nem jelent akkora korkülönbséget, mint a You-ban, sőt: valójában Dylan egy évvel idősebb a 26 éves Victoriánál. A kapcsolatukat pedig most jó néhány lesifotó is megerősítette.

Sajnos nem egy extra menő randin, romantikus környezetben kapták őket lencsevégre, viszont a képek még így is egy rendkívül intim viszonyról tesznek tanúbizonyságot: otthoni cuccokat vásároltak,  vagyis olyan háztartási alapkellékeket, mint a mosószer. Kábé pont ugyanúgy, mint abban a jelenetben, mikor a sorozatban megismerték egymást:

 

You

Fotó: JOHN P. FLEENOR/NETFLIX

 

Dylan kezében pedig két fogkefét is kiszúrtak, mikor együtt léptek be valamelyikük házába. Az utcán sétálva pedig nevetgéltek, láthatóan szuperül érezték magukat és nem mellesleg nagyon aranyosan néztek ki így együtt. Ugyan sem Victoria, sem Dylan nem erősítették meg, hogy összejöttek, de amíg erre várunk, addig is ide kattintva te is megvizsgálhatod a fotókat. 

Légy naprakész a sztárokból:

Még több

Te Te Te