3 csillagjegy, akinek a héten nincs visszaút

Lehet, hogy ez elsőre sokkolóan hangzik, de valójában még jól is elsülhet, ha kénytelen vagy szembenézni a jövővel.

3 csillagjegy, akinek a héten nincs visszaút

Az elmúlt napok fontos döntést követeltek a következő három csillagjegytől, de még a legnehezebb döntésnek is van jó oldala, ezt ők a héten sokszorosan megtapasztalják. 

Bika 

Szívügyekben kellett fontos döntést hoznod, nem kizárt az sem, hogy elhatároztad, szakítasz a pároddal. Abszolút érthető, ha ez most nagyon fáj, de ugyanakkor olyan tiszta lapot jelent a számodra, ami nagyon is vonzó lesz, ha sikerül picit megnyugodnod és elfogadnod a helyzetet. Talán most még nem látod, de a lehető legjobb döntést hoztad. 

Mérleg 

Sokáig tépelődtél, hogy melyik irányba indulj el karrier fronton. Az egyik út több pénzhez vezetett volna, a másik megbecsüléshez, de te végül úgy döntöttél, inkább ez utóbbit választod. Ha eddig voltak is kétségeid, és szívesen visszacsináltad volna a dolgokat, most rá fogsz jönni, hogy minden így tökéletes, sokkal nagyobb biztonságot ad ez a döntés, mintha pusztán a több fizu mellett voksoltál volna. 

Vízöntő 

Azzal, hogy kimondtad valaminek a végét, visszavonhatatlan döntést hoztál, de egyre csak azon jár az agyad, bárcsak lenne egy időgéped, hogy megváltoztathasd a múltat. Mindezt a bizonytalanság mondatja veled, félsz az új kihívástól, ami teljesen érthető, de próbáld a gyakorlatias oldalát nézni: ez pont rád szabott feladat, úgyhogy nem jelenthet veszélyt rád nézve. 

Elvesznél picit a horoszkópok világában? Segítünk:

Még több

Te Te Te