Kulcsár Edina úgy érzi, segítségre szorul

Olyan lelki sebeket okozott neki az, amit átélt a többiek miatt a Nyerő Párosban, hogy úgy érzi, segítségre van szüksége.

Kulcsár Edina úgy érzi, segítségre szorul

Kulcsár Edina a Fókuszban mesélt arról, hogy milyen sok kritika érte a Nyerő Páros forgatása alatt, többek között Pataki Zita részéről, aki konkrétan azt mondta neki, hogy haldoklik a házassága, és megjegyezte, hogy nem érti, miért húz Edina falakat maga köré. 

Az üzletasszony az RTL Klub műsorában elárulta, hogy az emberek 5 perc alatt lebombázták ezeket, pedig ő éveken át szorgalmasan építgette maga köré a falakat, pont azért hogy jól érezze magát. A viselkedésükkel azonban feltépték a régi sebeket, és emiatt Edina úgy érzi, szakemberhez kell fordulnia. 

Azóta nem hevertem ki, olyan lelki sebeket okoztak nekem, hogy biztos, hogy szakember segítségét kell kérnem egyébként. Nem azt mondom, hogy hú, de nagy problémáim vannak, de szerintem nem szégyen, ha valaki felvesz valakivel egy ilyen kapcsolatot és segítséget kér. 

Az interjúban egyébként a férje, Csuti is megszólalt, aki azt sérelmezte a leginkább, hogy felnőtt emberek miért nem vették észre, hogy mennyire bántó a viselkedésük? 

Senkinek nem jutott eszébe, hogy ezzel föld alá tud tiporni lelkeket vagy fel tud szakítani sebeket? 

Updateld az infóidat:

Még több

Te Te Te