Meghan Markle lecsapott a sajtóra

Meghan Markle úgy gondolja, hogy a bulvárlapok sokkal károsabbak a mentális egészségre, mint bármi más.

Meghan Markle lecsapott a sajtóra

Ha Meghan Markle éppen nem szenátorokat hívogat, hogy átvigye rajtuk a fizetett szabadságra vonatkozó tervét, akkor vagy a világ megmentésén fáradozik, vagy interjút ad. Sussex hercegnéje ezúttal a The New York Times DealBook Online vendége volt, ahol elárulta, szerinte a bulvárlapok sokkal veszélyesebbek a mentális egészségre nézve, mint bármi más. 

Mindez abból indult ki, hogy Andrew Ross Sorkin műsorvezető rávilágított, hogy nagyszerű dolgokat olvas róla, mint az Archwell vezetőjéről, de a bulvársajtóban mindenféle őrültséget lehet olvasni a főnökökről. 

Nos, először is arra kérném, hogy ne olvasson bulvárlapokat, mert nem hiszem, hogy ez bárkinek egészséges lenne. Remélhetőleg egy nap olyan figyelmeztető címkével látják el őket, mint a cigarettát. Például azzal, hogy: ez mérgező a mentális egészségére. 

Meghan és a bulvár viszonya korántsem mondható zökkenőmentesnek, talán még emlékszel, hogy 2019-ben a Mail on Sunday lehozta a levelet, amit az apjának írt. Bár megnyerte a lappal szemben a pert, korántsem nyugodhat meg, ugyanis pontosan az interjúval egy időben a magazin ügyvédei megjelentek az Egyesült Királyság Fellebbviteli Bírósága előtt, hogy megtámadják az ítéletet és újra lecsapjanak a hercegnére. 

via

Szállítjuk a legfrissebb sztárhíreket, készen állsz?

Még több

Te Te Te