Melyik Örökkévalók karakter vagy a csillagjegyed szerint?

Megnézted már az Örökkévalókat? Akkor alap, hogy máris van egy kedvenced. Lássuk, ugyanaz-e, mint akihez a csillagjegyed szerint hasonlítasz!

Melyik Örökkévalók karakter vagy a csillagjegyed szerint?

Akár imádtad, akár utáltad a Marvel új filmjét, az Örökkévalókat, egyben biztosan egyet érthetünk: ez az eddigi legsokszínűbb szuperhősfilm az MCU-ban. Nem elég, hogy maguk a színészek is hihetetlenül diverzek,  de a karaktereknek is mind megvan a maguk szerepe a Föld védelmében – így könnyen besorolhatjuk őket az egyes csillagjegyek alá is akár. Olvass tovább, ha kíváncsi vagy, melyikük lennél a csillagok szerint, de csak akkor ha már láttad a filmet és/vagy nem félsz a spoilerektől!

Kos: Makkari

Makkari (aki egyébként az MCU első siket szuperhőse #menő) szuperképessége az emberfeletti gyorsasága. Egy igazi akcióhős, aki hamar beleun a dolgokba, főleg, ha több ezer évet kell várnia arra, hogy történjen valami. Kosként te is állandóan rohansz, impulzív vagy, a reakcióidőt az átlag töredéke és az érzelmeidet is erősen éled meg. Makkari mindig az első örökkévaló, aki akcióba lendül, annak ellenére, hogy évezredeket tölt az űrhajójukon elszigetelve.

Bika: Gilgamesh

A Bika a legvédelmezőbb és a legkevésbé szereti a változást a zodiákusok közül és nagy művészetkedvelő. Gilgamesh esetében ez utóbbi a főzés iránti szeretetében mutatkozik meg, hiszen lazán összerak bármilyen gourmet kaját, mikor megérkezik a többi örökkévaló. És persze mondanunk sem kell, hogy nála jobban senki nem védheti meg Thenát saját magától és teremthetett volna biztosabb hátteret a háború istennőjének.

Ikrek: Thena

Bár Thena a legügyesebb harcos a csapatban, mégis ő kényszerült rá arra, hogy a legtöbb változáshoz alkalmazkodjon, hiszen a világa újra és újra felborul a rátörő emlékei hatására. De Thena nemcsak az Ikrek csillagjegy rugalmasságát képviseli: megvan benne a a zodiákusra jellemző elbűvölőség is, hiszen kivétel nélkül mindenki imádja őt. Még Arthur király is szerelmes volt belé.

Rák: Phastos

Sersi mellett Phastos az, akinél a leginkább számítanak az érzelmek, akár a Rák jegyűeknél. Sosem tesz semmit anélkül, hogy ne lenne benne a szíve, azonban miután az emberiségben csalódnia kellett, a szeretetét már nem ők, hanem a családja kaphatta meg egyedül. Miután a férje és a kisfia visszahozták az emberiségbe vetett hitét, az érzelmei ismét a Föld megmentésének irányába állították.

Oroszlán: Kingo

Ha van valaki, akinek a zodiákusában nem kételkedünk, az Kingo. Odáig és vissza van a reflektorfényért (ismerős, kedves, Oroszlán?), szóval nem véletlenül lett ő az egyetlen olyan örökkévaló, aki szupersztár babérokra tört. Sőt, mondjuk ki: Kingo egymaga Bollywood leghíresebb színészdinasztiája. De bármennyire is szeressen a középpontban lenni, soha nem kérdőjelezi meg a csapat általa vezetőnek tekintett tagjait, hiszen a végletekig lojális.

Szűz: Karun

Szűzként hihetetlen munkabírásod van, elképesztően szorgalmas vagy és ha kapsz egy feladatot, azt maximálisan el is végzed. Ugye te is látod a hasonlóságot közted és Karun, Kingo asszisztense között, aki szó szerint mindent IS kamerára vesz, csak mert Kingo dokumentumfilmet akar készíteni. Bármiben lefogadjuk, hogy (két nevetés között) elismerően bólogattál Karun munkamorálja láttán.

Mérleg: Sersi

Sersi igazságérzete motiválja a sztori fő konfliktusát, ami azért oldódhat meg, mert mindkét oldalt egyaránt meg tudja érteni. A legfőbb célja az, ami minden Mérleg számára szuper lényeges: megtalálni a tökéletes egyensúlyt úgy, hogy megmenti a Földet, de nem azáltal, hogy megöl egy Égit.

Skorpió: Ajak

Ajak évezredekig titkolta az Örökkévalók valódi célját a Földön. Tudta, mire készül Arishem és csak néhány millenium után osztotta meg egyáltalán bárkivel ezt (vagyis ugye, hogy az Égiek egyfajta keltetőként használják a bolygókat újabb Égiek kitermeléséhez). Mindez pedig olyan magas falakat eredményez maga körül (hiszen több ezer évig szinte egyedül él), amik Skorpióként számodra is ismerősek lehetnek.

Nyilas: Dane

Dane Whitman ugyan (még) nem kapott elég képernyőidőt, de azért így is elég nyilvánvaló vele kapcsolatban, hogy kiköpött Nyilas. Ez a csillagjegy szomjazza a kalandokat és mestere annak, hogyan engedje magát sodródni az árral, mindegy milyen bizarr fordulatokat vet elé az élet – akár azon is simán túllendül, hogy a barátnőjéről kiderül, hogy halhatatlan szuperhős.

Bak: Ikaris

Ikaris elárulja az örökkévalókat azért, mert olyan erős kötelességet érez az Égiek felé. Ez a kötelességtudat pedig tankönyvi Bak-tulajdonság. Bár szörnyen érzi magát, hogy szembe kell szállnia a barátaival, mégis fontosabbnak érzi a nagyobb jót, azaz az Égi születésének biztosítását. Emellett rettenetesen keményen dolgozik, ami szintén jellemző a Bikákra: minden csatában személyes feladatának érzi, hogy egymaga bánjon el az összes Deviánssal.

Vízöntő: Druig

A Vízöntő a csillagjegyek lázadója, ahogy Druig is az örökkévalóké. Az ő döntése a kilépésről vezet oda, hogy végül felbomlik a csapat és mindenki megy a maga útjára. Nem hajlandó behódolni a szabálynak, miszerint hagyni kell az embereket maguktól fejlődni: beavatkozik az életükbe és a kis kolóniájában az elméjével irányítja őket, hogy megakadályozza a konfliktusokat.

Halak: Szipor

Szipor, akár a Halak jegy egy igazi álmodozó, amit már csak a hihetetlen történetei is alátámasztanak. Az örökkévalóság óta tinédzser testben ragadt, aki ráadásul titokban szerelmes Ikarisban – a problémái elől pedig a fantáziájába menekül. A kreativitása pedig – a képessége, hogy illúziókat kreáljon, valaki másnak tűntesse fel magát vagy kész show műsorokat adjon elő – szintén olyasmi, ami Halakként rád is jellemző.

Asztrológia és popkult – a tökéletes kombó:

Még több

Te Te Te