Sokkal többet hozhatsz ki a következő hetekből, ha erre fókuszálsz a csillagjegyed szerint

Elfáradtál, pedig van még néhány dolog, amit szeretnél megvalósítani az év fennmaradó részében? Segítünk, hogyan lavírozz a feladatok között a horoszkópod alapján, hogy elégedetten és boldogan zárd az évet.

Sokkal többet hozhatsz ki a következő hetekből, ha erre fókuszálsz a csillagjegyed szerint

Még csak most kezdődött, de heteken belül lezárul 2021, és vele együtt egy nagyon eseménydús és mozgalmas év. Érdemes belevágnod valami új dologba, beleállni bizonyos konfliktusokba, vagy ajánlott lenne inkább lazábbra venned a tempót a következő időszakban? Csak figyeld, mit súgnak a csillagok

Kos

Imádod látni, hogy van értelme a munkádnak, most mégis azt javasoljuk, ne vágj bele elképesztő költekezésbe és nagyobb összegeket követelő felújításba. Csak akkor tudod békésen megélni a következő heteket, ha a biztonsági érzeted dominál majd, ennek kulcsa pedig számodra a félretett pénz. 

Bika

Mindenki más elfáradt körülötted, te viszont elemedben vagy. Ne vegye el a kedved, ha bármennyire is szeretnéd, képtelen vagy elrángatni egy új tanfolyamra vagy workshopra a kedvenc barátnőidet, legyen bátorságod egyedül is belevágni egy kitűzött célba, pláne most, hogy ennyire éhezel az élményekre. 

Ikrek

Ez az év arról szólt számodra, hogy lezárd a múltat, most viszont, az ünnepek közeledtével, minden erejével kopogtat majd nálad. Könnyű elcsábulni, de pörgesd végig az agyadon, miért nem működött a dolog, és mennyi rá az esély, hogy ezúttal működjön. Ne hagyd, hogy manipuláljon a másik oldal, hallgass az érzéseidre, azok egyértelműen utat mutatnak majd.

Rák

Úgy teszel, mintha minden oké lenne, pedig nagyon nem az, de félsz megpiszkálni valamit így karácsony előtt, hiszen kinek hiányzik egy szakítás vagy egy munkahelyváltás? Most különösen fontos, hogy ne gondolkodj ennyire végletekben: ha tisztán, őszintén, de kedvesen kommunikálsz arról, mi bánt, kizárt, hogy baj legyen. 

Oroszlán

Nyertes pozícióba kerültél, a melóban viszont próbálnak alád tenni? A lehető legrosszabb dolog, amit tehetsz, ha úgy kezdesz játszani, ahogy ők. Elő a pozitív forgatókönyveiddel, a kitartásoddal, a szorgalmaddal és az ötleteiddel – ők azért próbálnak keresztbe tenni neked, mert mindez tökéletesen hiányzik belőlük. 

Szűz

Karrier szempontból minden klappol, és a szívügyeid is rendben vannak. Barátság fronton viszont van mit helyrehozni, és ezt te is pontosan érzed. Ahelyett, hogy az első két területet csiszolod tovább, vedd fel a fonalat a régi barátaiddal, és erősíts a megkopott kötődésen. 

Mérleg

Igyekszel kihozni magadból és az életedből a legjobbat, a sérelmeket pedig nincs időd feldolgozni, ezért csak cipeled őket, és nem igazán tudsz velük mit kezdeni. A fennmaradó idő szóljon arról, hogy utat találsz magad felé, megtanuld megengedni magadnak, hogy intenzíven érezz, majd elengedj mindent, amire nincs szükséged. 

Skorpió

A legnagyobb hiba, amit elkövethetsz, ha a finisben úgy érzed, bizonyítanod kell. Nyugodtan kapcsolj lazább üzemmódba, te már bőven bizonyítottál egész évben. Hangolódj a karácsonyra, rendezd át az otthonodat, süss isteni édességeket, próbálj ki egy új edzésformát, és kényeztesd magad. Abszolút kijár neked. 

Nyilas

A milliónyi terved közül idén csak keveset sikerült megvalósítanod, azzal sem vagy kifejezetten elégedett. Most jött el az a pont, amikor érdemes megállnod és elgondolkodnod: mit csinálhatnál jobban? Szerintünk a dolog egyértelmű – nézz szét, mit csinálhatnál máshogyan tervezéskor. Nem vagy túl szigorú magadhoz? Nem túl nagyok az elvárásaid? Megünnepled a kisebb sikereket? 2021 maradék időszakában tűzz ki egyetlen célt, és dolgozz csak azon – szívvel és lélekkel. 

Bak

Úgy érzed, sem időd, sem pedig energiád nincs arra, hogy úgy zárd ezt az évet, ahogy eltervezted, ez pedig nagyon piszkálja az egódat. Pedig mindkettőt megspórolhatod, ha kicsit visszaveszel a konfliktusaid számából. Olyan elánnál engeded bele magad ugyanis a vitákba, amire korábban még nem volt példa. De sajnos nem lesz jobb az igazságérzetednek, és a karrieredben is hátráltat ez a sok feszültség, szóval csak nyugi. 

Vízöntő

Mivel fontos számodra az énidő, a barátok és a szórakozás, egész évben takarékon égtél, úgyhogy bőven van tűz, hogy megvalósíts egy fontos célt. Ráadásul szuperül alakulnak a körülmények, lehetőséged adódik olyan dologba is belekóstolni, amire már nagyon régóta vágysz. A következő hetek nem a lazsálásról szólnak majd, de ez nem is baj. 

Halak

Örök elégedetlenként hiányérzeted van, és úgy gondolod, bőven van még, amit szeretnél megvalósítani, energiád viszont egyáltalán nem maradt rá. Mivel igazi nyughatatlan vagy, tudjuk, hogy nehezedre esik lassítani, mégis azt javasoljuk: állj meg, csendesedj el picit, és élvezd ki a fennmaradó időben az eddigi munkád gyümölcsét. Amint adsz magadnak egy kis időt és teret, automatikusan látni és élvezni fogod az eddigi eredményeidet, és neked ez teszi majd teljessé az évedet. 

Ha szíven hallgatsz a csillagokra:

Még több

Te Te Te