A következő csillagjegyek fantasztikus hírt kapnak a következő napokban

Legyen szó szerelemről, karrierről vagy anyagi kérdésekről, néhány csillagjegy jobb, ha már most felkészül a legjobbra! Máris listázzuk, kik kapnak hamarosan fantasztikus híreket.

A következő csillagjegyek fantasztikus hírt kapnak a következő napokban

Amikor azt hiszed, hogy a legjobb dolog, ami veled történhet mostanában, az egy szimpla péntek vagy a hétvége, csak dőlj hátra, és élvezd ki, hogy az univerzum szalaggal átkötve nyújtja át neked azt, amire vártál. Ha az alábbi csillagjegyek egyike vagy, olyan híreket kapsz napokon belül – vagy akár már ma -, ami meghatározza számodra a következő időszakot. 

Ikrek

A telefonhívás, amit olyan régóta vársz, végre megérkezik. Gyors lesz, kedves, és megoldás az anyagi problémáidra: a főnököd ugyanis közli veled, hogy megkaptad azt a bizonyos régóta emlegetett fizetésemelést, amit egyébként már nagyon megérdemeltél. Lesz miből felhalmozni végre tartalékot, előtte viszont jutalmazd meg magad egy fincsi parfümmel, új cipővel, vagy hívd meg vacsorázni a legjobb barátnőidet.

Vízöntő

A héten eljutottál gondolatban arra a pontra, hogy nem ragaszkodsz többé a munkahelyedhez, és készen állsz egy újabb kihívásra. Csak kérned kell, és az univerzum máris küldi a jelet, hogy vette azt adást. Először csak folyosói pletykákból értesülsz róla, hogy téged szemeltek ki egy új pozi betöltésére, ami jóval izgalmasabb feladatkört ígér a jelenleginél. Örülj neki bátran, hamarosan hivatalos felkérés követi.

Bak

Úgy érzed, elhamarkodottan ugrottál ki egy kapcsolatból, az elmúlt hetek alatt azonban rájöttél, mit is jelent neked a másik. Egy kis gondolkodási idő után kedvező híreket kapsz, a másik fél is nyitott lesz a folytatásra, viszont kulcsfontosságú, hogy odatedd magad, és folyamatosan bizonyítsd, biztos helye van a szívedben.

Engedd meg, hogy a csillagok utat mutassanak:

Még több

Te Te Te