A Riverdale sztárja, KJ Apa végre megmutatta kisbabáját

Ez az első Instagram poszt, amiben KJ Apa, a Riverdale Archie-ja végre megmutatja nemrég született első gyermekét. Felkészültél a cukiságra?

A Riverdale sztárja, KJ Apa végre megmutatta kisbabáját

A semmiből jött a hír tavaly év elején, hogy a Riverdale szívtiprója, KJ Apa összejött Clara Berry modellel, és legalább ennyire lepett meg mindenkit, amikor a pár egy édes fotóval jelentette be: babát várnak, így a színész elképesztően fiatalon, mindössze 24 évesen vált apává.

Szeptember 23-án megszületett Sasha Vai Keneti Apa. Maga a tökéletes tökéletesség. Én vagyok a legszerencsésebb, hogy az életemben most két férfi van, akik betöltik a szívemet ezzel a kozmikus, hatalmas szeretettel.

Ezt már Clara Berry, a pici anyukája posztolta, akit KJ apa az egyik posztjában már a feleségeként emleget, szóval tényleg felpörögtek az események a pár életében. Ééééééés, végre kicsit többet is láthatunk a babából, hála a színész egyik friss Instagram-videójának, amin épp egy filmes monológgal szórakoztatja (?) a kisfiút. Mivel KJ Apa híresen nagy troll, nyilván nem is számítottunk tőle szimpla gügyögésre.

Jöhet még több sztárhír?

Még több

Te Te Te