Szerinted bizarr vagy menő a McDonald’s karácsonyi menüje?

Keressük a szavakat és a megfelelő jelzőt a McDonald’s karácsonyi menüjére, egyelőre nem sok sikerrel. Egy biztos: úgy gondolták, vicces húzás lehet, ha Mariah Carey a kiindulási alap.

Szerinted bizarr vagy menő a McDonald’s karácsonyi menüje?

November van, szóval ér max. hangerőn hallgatni a karácsony hivatalos himnuszát, az All I Want for Christmas Is You című számot Mariah Careytől, aminek a sztorijáról (tényleg nagyon izgalmas) itt olvashatsz részletesen. És mivel Mariah Carey mostanra igazi ikonikus karácsonyi szimbólummá vált, a McDonald’s úgy döntött, egy egész karácsonyi menüt szentel az énekesnőnek – írja az amerikai Cosmo.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

McDonald’s (@mcdonalds) által megosztott bejegyzés

Minden nap más tematikus finomságé lesz majd a főszerep a különleges kollaborációban december 13-tól egészen 24-ig, a kínálatban pedig olyan harapnivalók kapnak helyet, mint a csokis süti vagy az örökzöld sajtburger, ami történetesen Mariah kedvence – szigorúan extra adag savanyúuborkával. A finomságok egy dollár vásárlás felett teljesen ingyen járnak majd, és csak reménykedni merünk benne, hogy esetleg Magyarország is átveszi a karácsonyi menüt, bár jelenleg ennek semmi nyomát nem látjuk a közösségi oldalon. 

Lemaradtál a sztárhírekről? Segítünk felzárkózni:

Még több

Te Te Te