Meghan Markle szörnyű dologgal vádolja a királyi családot

Még a 2018-ban tett vallomásából derült ki egy részlet, amiben azt mondta, hogy az apjának írt levelével akarta megvédeni Harry herceget Thomas Markle-től és a királyi családtól.

Meghan Markle szörnyű dologgal vádolja a királyi családot

Még februárban egy brit bíró rövidített ítéletet hozott Meghan Markle javára öt, 2019 februárjában közzétett cikk kapcsán, amik az apjához írt levelét hozták le, miután hozzáment Harry herceghez. A Mail on Sunday azonban a héten úgy döntött, hogy nem hagyják annyiban a dolgot, és az angol Fellebviteli Bíróság előtt megtámadták az ítéletet. 

A bíróság pénteken közzétett szövegei és e-mailjei szerint Sussex hercegnéje még 2018-ban azt vallotta, hogy Harry herceg folyamatos nyomás alatt van a családja részéről, mert nem értik, hogy Meghan miért nem tud egyszerűen leülni és megbeszélni az apjával a történteket. 

A katalizátor, hogy ezt teszem, látom, hogy mekkora fájdalmat okoz H-nek. Még az apjával töltött hét után, és a végtelen magyarázkodása ellenére is a családja úgy tűnik, elfelejti a kontextust és visszatér ahhoz, hogy “nem tudna egyszerűen odamenni, beszélni vele és megállítani az egészet?” Alapvetően nem értik a helyzetet, viszont így legalább H elmondhatja majd a családjának, hogy “Írt neki egy levelet, és ennek ellenére is még mindig ezt csinálja.” Ezzel megvédem a férjemet az állandó szidalmazástól, és bár valószínűtlen, de talán egy pillanatra megállítja az apámat is. 

People magazin megkereste a palotát, hogy reagáljon a vádakra, de egyelőre még semmilyen választ nem kaptak ezzel kapcsolatban. 

A királyi család mellett egy percig sem unatkozhatsz:

Még több

Te Te Te