5 jel, ami arról árulkodik, hogy a párod boldogtalan, mert úgy érzi, nem figyelsz rá eléggé

Érdemes memorizálnod a listánkat, hogy időben észrevedd, ha a párod elhanyagolva érzi magát melletted. Tudod, ha túl későn kapcsolsz, akkor talán már a szakítást sem tudod elkerülni…

5 jel, ami arról árulkodik, hogy a párod boldogtalan, mert úgy érzi, nem figyelsz rá eléggé

Bár a romkomok megpróbálják elhitetni velünk, hogy amikor rátalálunk az igazira, az életünk egy véget nem érő tündérmesévé válik. A valóságban azonban komolyan meg kell dolgoznunk egy kiegyensúlyozott párkapcsolatért és folyamatosan erőfeszítéseket kell tennünk azért, hogy tényleg happy enddel érjen véget a történetünk.

Kivételek persze mindig vannak, de általában egy szakításhoz két ember kell, ráadásul számtalan jele lehet annak, hogy egy románc éppen a vége felé közeledik. Például rengeteg bizonyíték árulkodik arról, hogy a párod boldogtalan melletted és ezerszer jobban oda kellene figyelned rá. Elhoztuk neked ezekből a legfeltűnőbbeket!

1. Egy pillanatra sem mozdul mellőled

Szó sincs róla, hogy ne bújnál össze szívesen a szerelmeddel, de az utóbbi időben egy kicsit már fojtogatónak találtad, hogy tényleg ÁLLANDÓAN a közeledben akar lenni és extrán érzelgős? Nos, ezt nem azért teszi, mert nem akar neked szabad teret hagyni: ez pusztán egy védekező reakció a részéről, mert attól fél, hogy elhagyod. Szorongássá vált a figyelemhiány miatt és ezt azzal enyhíti, hogy folyamatosan biztosítani akar téged a saját érzéseiről. Ha mindez nem lenne elég, tőled is mindennap hallani akarja, hogy szereted? Ne is gondolkodj tovább, mi lehet a baj…

2. Nem akar közös programot szervezni

Ennek a viselkedésnek egyébként az ellenkezője is nagyon gyanús lehet: ha a partnered látszólag minden ok nélkül távolságtartó lett és nem akar közös programot szervezni, az valójában egyáltalán nem csak egy múló szeszély vagy hiszti. Arról van szó, hogy úgy érzi, a prioritási listád legvégére soroltad őt és elege lett abból, hogy nem figyelsz rá. Ideje, hogy átgondold a fontossági sorrendedet!

3. Mindenen IS felhúzza magát

Teljesen értetlenül állsz azelőtt, hogy a párod minden apró és jelentéktelen dolgon iszonyatosan felhúzza magát? Ezt a haragot gyakran az váltja ki, hogy azt látja, totálisan elhanyagolod őt. Ahelyett, hogy megsértődnél rá a viták miatt, inkább beszélgess vele az érzéseiről!

4. Féltékeny a barátaidra

Míg korábban a szerelmed biztatott arra, hogy mozdulj ki minél gyakrabban a barátaiddal és ne mellőzd őket a kapcsolatotok miatt, addig most minden alkalommal féltékenykedik, ha őket választod helyette? Ennél egyértelműbben nem is jelezhetné, hogy hiányolja a minőségi együtt töltött időt – kivéve akkor, ha egy piros zászlót lobogtatna előtted. Oké, hogy a barátok is fontosak, de próbálj egyensúlyt teremteni a velük és a partnereddel töltött idő között!

5. Megváltozik a külseje

Lecserélte a ruhatárát, minden idejét az edzőteremben tölti, vagy új frizurát vágatott magának? Mielőtt azonnal megvádolnád azzal, hogy megcsal téged, érdemes egy picit agyalnod azon, hogy nem zártad-e ki őt az utóbbi időben az életedből. Elképzelhető, hogy éppen azért változtatott a megjelenésén, hogy végre megint észrevedd őt…

Forrás: Mom.com

Segítünk, hogy a párkapcsolatok szakértőjévé válj:

Még több

Te Te Te