5 szuper film ma este, amiért megéri otthon bekuckózni

Nem baj, ha nincs kedved kimozdulni a négy fal közül – szuper izgalmas filmeket válogattunk neked össze ma estére!

5 szuper film ma este, amiért megéri otthon bekuckózni

Meryl Streep, Sandra Bullock, Leonardo DiCaprio vagy éppen Zac Efron – többek között ők fognak szórakoztatni téged, ha úgy döntesz, hogy a tévé előtt töltöd a ma estédet. Neked csak a popcornról kell gondoskodnod, mi mutatjuk is a műsort! 

Mamma Mia! (21:00,  SuperTV2) 

Zene, romantika, na meg persze az elmaradhatatlan poénok – a Mamma Mia! első része mostanra igazi klasszikus lett, amit igazán kár lenne kihagyni. Ennek arésznek Meryl Streep, Pierce Brosnan és Colin Firth voltak a főszereplői, a fülbemászó dalokat pedig természetesen az ABBA-nak köszönhetjük. 

Kapj el, ha tudsz! (21:00,  Paramount Network) 

A történet Amerika legsikeresebb szélhámosának, Frank Abagnale-nek az életrajza alapján készült, őt alakítja a filmben, a fiatal, és szuper jóképű Leonardo DiCaprio. Frank a megtévesztés mestere, aki éveken keresztül sikeresen kijátszotta az FBI-t – dolgozott pilótaként, gyermekorvosként, történelem professzorként, és több millió dollárt szerzett csekkhamisítással. Carl Hanratty FBI ügynök elsődleges feladatának tartja, hogy elkapja és bíróság elé állítsa Abagnalet. 

Rossz szomszédság 2 (21:00,  Moziverzum) 

Mac és Kelly Radner a második gyermeküket várják, készen állnak arra, hogy kiköltözzenek a kertvárosba. Ám amikor már azt hitték, hogy sikerült visszaszerezniük a környéket, és biztonságosan eladhatják a házukat, hogy tovább költözhessenek, kiderül, hogy az új szomszédság egy lány diákszövetség, akik még Teddy bandájánál is sokkal zűrösebbek… A főszerepben Seth Rogen, Zac Efron és Chloë Grace Moretz. 

Ocean’s 8 – Az évszázad átverése (21:30,  HBO 2) 

Az Ocean’s-filmek női kiadásában Sandra Bullockkal, Anne Hathaway-vel, Rihannával és Cate Blanchett-tel is találkozhatsz. Ezek az A-listás nevek is elég meggyőzőek, de ráadásul még a sztori is izgalmas. Danny Ocean után most a húga, Debbie Ocean állít össze egy tökéletes csapatot, hogy megkopasszák a milliomosokat a világ egyik legpuccosabb eseményén, a New York-i Met Gálán. 

Másnaposok 3. (23:25,  Film+) 

Ha szeretted az 1. és 2. részt, akkor 3.-at is látnod kell! Ebben az epizódban Phil, Stu és Doug boldogan élik életüket, és mivel a Leslie Chow börtönben ül, az éjszakáik is nyugodtan telnek. Alan viszont továbbra sem találja élete értelmét, mígnem egy megrázkódtatás arra készteti, hogy elfogadja a segítséget, amelyre már rég szüksége lett volna. És ki más tudná támogatni ebben, mint a három haverja? 

Mutatunk még néhány érdekességet:

Még több

Te Te Te