Ezekért a filmekért érdemes ma este bekapcsolni a tévét

Végre eljött a vasárnap, ideje megpihenned. Kapcsold be a tévét és válassz egy szuper filmet estére! Összeszedtük neked a legjobbakat!

Ezekért a filmekért érdemes ma este bekapcsolni a tévét

Itt az ideje, hogy egy picit lelassíts, jöhet a jól megérdemelt pihenés. Kuckózz be a tévé elé valamilyen finom naisval vagy forró csokival és válassz egy szuper filmet az alábbi listából! Nálad melyik lesz a befutó?

Suicide Squad – Öngyilkos osztag (RTL Klub, 21:55)

Az ARGUS börtönbe zárja a leggonoszabb szuperhősöket, ebben pedig Batman (Ben Affleck) segít nekik. Deadshot (Will Smith), Harley Quinn (Margot Robbie), El Diablo (Jay Hernandez) és a többi bűnöző kénytelenek jót cselekedni, ha szeretnének még ebben az életben kiszabadulni. Különleges, öngyilkos osztag jön létre, akik bevetésre indulnak.

Csaló csajok (Prime, 21:00)

Josephine (Anne Hathaway) gyönyörű, okos, elegáns angol nő, akinek Penny (Rebel Wilson) a tökéletes ellentéte. Csak egy közös van bennük: a szakmájuk. Mindketten abból élnek, hogy férfiakat vágnak át és semmizek ki. Útjaik azonban keresztezik egymást, ezért egyezséget kötnek, akinek sikerült átvágnia egy bizonyos személyt, azé minden pénz. Vajon ki nyer a végén?

Mamma Mia! Sose hagyjuk abba (Super TV2, 21:00)

Donna (Lily James) még fiatal, amikor megismerkedik egy nyáron három sármos és kedves pasival, akikkel viszonyba keveredik. A szerelmek jönnek és mennek, ami marad az egy váratlan terhesség. A filmből végre kiderül, mik voltak a kis Sophie születésének vicces, megható és olykor bizony szomorú körülményei.

Lucy az égben (HBO, 17:50)

Lucy Cola (Natalie Portman) egy erős és magabiztos nő, aki feljut az űrbe, visszatérve azonban valami nagyon megváltozik benne és körülötte. A kozmikus magány nyomot hagy a lelkén, ettől pedig nem tud szabadulni, kicsinek és jelentéktelennek érzi magát és kezdenek szétesni körülötte a dolgok. Vajon vissza tud jönni lélekben is az űrből?

Bérgyilkos a szomszédom (AMC, 20:00)

Oz (Matthew Perry) egy balfék fogorvos, akit rendszeresen megcsal a felesége, Sophie (Rosanna Arquette), aki amúgy a lusta asszisztense is. Ekkor a szomszédjukba költözik a híres maffiózó, Jimmy (Bruce Willis), aki éppen egy leszámolásra készül. Sophie úgy dönt, megöleti Ozt, Oz pedig belekeveredik Jimmy ügyeibe. Közben Oz szemet vet Jimmy feleségére is Cynthiára, a szálak pedig borzasztóan összekuszálódnak.

Ezeket se hagyd ki:

Még több

Te Te Te