Komoly előnnyel indul ma ez a 3 csillagjegy, érdemes lesz kihasználniuk

Bátran, határozottan, előre. Nincs mit veszítened, és parttalan viták helyett igazi előrelépésre számíthatsz, amennyiben bátran hallatod ma a hangod – és persze a szerencsés csillagjegyek között vagy.

Komoly előnnyel indul ma ez a 3 csillagjegy, érdemes lesz kihasználniuk

Elképesztő energiákkal ébredtél, ami nem is csoda, ma mindenben melletted áll majd az univerzum. Ehhez viszont elképzelhető, hogy át kell esned néhány kellemetlennek tűnő, de annál hasznosabb beszélgetésen. Csak bátran, amihez ma nyúlsz, abból csak siker lehet, ha a következő csillagjegyek egyike vagy.

Vízöntő

Eddig takarékra állítottad magad, és meghúzódtál a háttérben, pedig ott nem tudsz kiállni sem a döntéseid, sem egy számodra fontos személy mellett. A mai nap tökéletes lesz arra, hogy végre előbújj, és kiállj magadért és egy kollégádért vagy barátodért. Tudjuk, hogy nem szeretsz konfrontálódni, most viszont egy nagyon nyugis és kiegyensúlyozott időszakot érhetsz el, ha belemész egy vitába. Csak okosan, akkor minden úgy alakul, ahogy neked jó. 

Skorpió

Nem tetszik valami a melóban, pedig bírod a gyűrődést, az igazságtalanságot viszont nem tolerálod jól. Ne várd meg, amíg igazán dühös leszel, próbáld meg már most tisztázni a helyzetet a feletteseddel. A legjobb, ha konkrét megoldási javaslattal érkezel, így kizárt, hogy a kérésedet lesöpörjék az asztalról. Csak kedvesen, de határozottan, a csillagok ma mindenben támogatnak. 

Bak

A lételemed a haladás, és nagyon nem tolerálod jól, ha nem pöröghetsz a saját tempódban az életed minden területén. Ez fokozottan igaz rád a magánéletben, a szerelmed viszont nem biztos, hogy pont olyan lendületes, mint te. Ettől függetlenül még ugyanolyan sokat jelentsz neki, és nem fog ellenkezni, ha teszel néhány előremutató javaslatot a kapcsolatotokat illetően, sőt meglepően partner lesz benne. 

Ha szívesen hallgatsz a csillagokra:

Még több

Te Te Te