10 gyönyörű téli parka, aminél most egyszerűen nem találsz kényelmesebbet

Meleg, puha, kényelmes, tudsz jobbat mondani? Egy jó parka nélkül vétek nekivágni az őszi-téli időjárásnak, úgyhogy a szezon kedvenceit hoztuk el neked!

10 gyönyörű téli parka, aminél most egyszerűen nem találsz kényelmesebbet

Akár tetszik, akár nem, a napok egyre hidegebbek, ez pedig meleg kabátért kiált! A parka ilyen esetben a legjobb választás, hiszen ugyanolyan jól tartja a hőt, mint egy téli dzseki, de hosszabb, mint a kabátok többsége, szóval a fenekedet is védi a hidegtől (ez különösen praktikus, ha nincs fűtés a tömegközlekedésen). Ha készen állsz, akkor megmutatjuk a szezon kedvenceit! 

Parka

Fotó: About You

Azt gondolod, hogy a parka nem elég elegáns? Akkor engedd meg, hogy megcáfoljunk, világos színével és csinos, egyenes gombolásával (ami szuperül takarja a cipzárt) az egyik legnőiesebb darab, már amennyire nőiesről beszélgetünk kabátok esetében. 

Parka

Fotó: Reserved

Rajongva szeretjük ezt a tejeskávé színt, mert a barna egy olyan árnyalata, ami nem köszön vissza úton-útfélen, de a kabát kialakítása is maximális pontszámot zsebelhet be, ugyanis tökéletesen hangsúlyozza a derekat. 

Parka

Fotó: H&M

A combközépig érő parka mellett a tél számodra nem jelenthet gondot! Ráadásul ezt a darabot akár mellényként is tudod hordani, mert szétszedhető, szóval ennyi pénzért valójában két terméket kapsz egyszerre! 

Parka

Fotó: Pull&Bear

 

Ha az egyszerű, letisztult fazonokat és a sportosabb megjelenést ötvöznéd, akkor ez lesz a te választásod. És látod ott azt a meleg műszőrme bélést? Fogadni mernénk, hogy jó meleg… 

Parka

Fotó: House

Ennek a kabátnak a különlegességét a zöld hajtókája adja, mert szuperül dominál az egyébként fekete kabáton. Néha ennyi is sokat számít!!! 

Parka

Fotó: About You

A felcsatolható álló gallér azért zseniális, mert ha épp nincs olyan hideg, szabadon hagyhatod a nyakadat, de ha cidri van, még sálat sem kell kötnöd. Tökéletesen védi a nyakadat a hidegtől. 

Parka

Fotó: Mohito

Fontos számodra a környezeted? Akkor az újrahasznosított műanyag csomagolásból készített poliészter kabát mellett tedd le a voksod. Ennek sokkal kisebb az ökológiai lábnyoma, mert a gyártása során kevesebb energiát és vizet használnak fel. Klasszul hangzik, igaz? 

Parka

Fotó: Sinsay

A téli fekete-szürke-barna triumvirátus üde színfoltja ez a mélybordó kabát, ami nem mellesleg szintén újrahasznosított poliészterből készült, és az ára is teljesen baráti. 

Parka

Fotó: Zara

Ismét egy magas nyakú verzió, ami azoknak készült, akik egyébként utálnak sálat hordani. Te is közéjük tartozol? Akkor csak patentold össze a nyakánál a kabátot és máris védve vagy az időjárás viszontagságaitól. 

Parka

Fotó: Springfield

Nem lila, de nem is barna, valahol a mályva skáláján helyezkedik el a Springfield kabátja, ami műszőrme kapucnijával még egy hóvihart is átvészelne. Persze ha kutatóexpedícióra készülsz az Északi-sarkra, ne ezt vedd fel! 

Mindened az öltözködés? Akkor ezeket is csekkold:

Még több

Te Te Te