3 csillagjegy, akinek hétvégén felborul az élete

A rossz dolgokkal szembe nézni sosem egyszerű, de próbáld meg a jó oldalát is meglátni: talán ez hozza el a várva várt nagy fordulatot az életedben!

3 csillagjegy, akinek hétvégén felborul az élete

A hétvégi események miatt kisebb-nagyobb mértékben felborul a megszokott rend a következő csillagjegyek életében, de nincs ok az aggodalomra, ugyanis a történtek pozitív változásokat hoznak magukkal. Te is érintett vagy? Csekkold! 

Ikrek 

Olyan helyzetbe kerülsz, ami alapjaiban változtatja meg a mindennapjaidat. Lehet, hogy elsőre sokkol a dolog, de hamar felocsúdsz a pillanatnyi döbbenetből, és egy kis szervezkedéssel az előnyödre fordítod a helyzetet. Nem meglepő, hogy a családod és a barátaid szerint a jég hátán is megélsz, hiszen a rekacióidőd mindenkinél jobb. 

Szűz 

Keresztül húzzák a számításaidat, amivel az egész hétvége borul, szinte mindent az elejéről kell kezdened. Nyilván nagyon bosszant a dolog, de úgy vagy vele, hogy ennél nagyobb problémád ne legyen az életben! Némi újragondolás után készen áll a terv, és nagyobb lendülettel veted bele magad a programokba, mint azt először gondoltad! 

Oroszlán 

A párkapcsolatod vagy egy baráti viszony lezárásával az életed gyökeresen megváltozik, ugyanis pont egy olyan tényezőt zársz ki, ami már régóta csak keserűséget okozott. Persze az elengedés így sem könnyű, de tudatosítsd magadban, hogy ezt kellett ahhoz tenned, hogy ismét jól érezd magad a bőrödben, úgy sokkal könnyebb lesz a hiányt is átvészelni. 

Ezeket se hagyd ki:

Még több

Te Te Te