Elindult a Nosalty TikTok-csatornája, és már most imádjuk

Már nemcsak a Facebookon, YouTube-on és az Instagramon van jelen, a Nosalty.hu ugyanis elindította saját TikTok-csatornáját is. Csatlakozz, rengeteg újdonságot és érdekességet mutat majd neked a csapat.

Elindult a Nosalty TikTok-csatornája, és már most imádjuk

A TikTok névre hallgató videómegosztó egy pillanat alatt söpörte végig az egész világot rövid, velős, vicces, edukatív, gasztronómiai és olykor-olykor megosztó tartalmaival. Az óriási népszerűségre szert tett alkalmazás ma már nemcsak a gyerekek körében ismert, más generációk is szívesen inspirálódnak a különböző tematikákra épülő videókból.

A leghangosabb közösségimédia-felületre a Nosalty.hu is bejelentkezett, mostantól pedig nemcsak receptes tartalmakkal, de hetente megújuló trendekkel, kihívásokkal buzdítanak arra, hogy főzz, süss velük együtt valami nagyon őrült és persze finom ételt a konyhában!

@nosalty.huTagliatelle vagy spagetti?🧐 #tiktokhungary #nosalty #cooking #pasta♬ Slim Elvis 60 – Auracle

 

Nemcsak szuper ebédtippeket, de reggeli finomságokat és napközben is majszolható desszerteket is ajánlanak, csekkold le ezt a nagyon mutatós, avokádós-gombás szendvicset, ami napindítónak, de akár ebédnek vagy vacsorának is kiváló választás:

@nosalty.huTi mit ettetek reggelire? 🤤 #tiktokhungary #nosalty #cooking #avocado♬ FEEL THE GROOVE – Queens Road, Fabian Graetz

 

Mivel dobhatod még fel a napot? A Nosalty.hu TikTok szakácsa, Sára egy különleges desszert, a karamellás-sütőtökös fudge receptjét is megosztja veletek: ezzel az édességgel nemcsak az őszi napokon, de akár karácsonykor is óriási dicséreteket zsebelhetsz be, ráadásul, ha megnézed a videót, te is rájössz, hogy bizony egyáltalán nem nehéz elkészíteni!

@nosalty.huNektek mi a kedvenc édességetek?🤤#tiktokhungary #nosalty #cooking #fudge♬ Im New No Perc-JP – Chester Coldcut


Kövesd be te is a Nosalty.hu TikTok-csatornáját, nehogy lemaradj az új, vicces, rövid és hasznos gasztrovideóinkról!

Még több

Te Te Te