Pipáld ki már most a karácsonyi ajándékokat – sokkal olcsóbban

Miért várnál még a karácsonyi ajándékok beszerzésével, ha már most sokkal olcsóbban juthatsz hozzájuk? Remek tippeket hoztunk, ha tanácstalan vagy, mit vegyél a szeretteidnek.

Pipáld ki már most a karácsonyi ajándékokat – sokkal olcsóbban

Nem mindenki vérprofi, ha ajándékvásárlásról van szó, sőt, sokaknak kifejezett fejtörést okoz, hogy mivel lepjék meg szeretteiket karácsonykor. Ha te is a tanácstalanok táborát erősíted, akkor két szuper hírünk is van: az egyik, hogy zseniális meglepetés ötletekkel készültünk, amiket bátran lekoppinthatsz, a másik pedig, hogy a Black Friday alkalmából kedvezményekkel is számolhatsz! 

Barátnőknek kötelező 

A BFF-ed a legjobbat érdemli, ha ajándékról van szó, hiszen az év 365 napján ott van melletted, és támogat minden őrültségben. Ugye, hogy ez milyen sokat jelent? Akkor köszönd meg a támogatását valami olyannal, aminek hasznát is veszi! 

Ajándék barátnőnek

Fotó: H&M, Animus Kiadó, Andyourstories

A világ legmenőbb tesójának 

Nyugi, mi is tudjuk, hogy hosszú évek után a tesódnak mennyire nehéz meglepetést választani, épp ezért most olyan holmikat mutatunk, amik nélkül ugyan lehet élni, de minek?! Hidd el, értékelni fogja őket! 

Ajándék tesónak

Fotó: Bonami, Andyourstories, Parfois

A legjobbnak, a legjobbat 

A legnagyobb kihívást évről évre az anyukák ajándéka jelenti – ezt tapasztalatból mondjuk, úgyhogy felvérteztük magunkat és minden kreativitásunkat bedobva találtunk három nem mindennapi meglepetést. Egy menő vászontáska mindig jól jön a bevásárlások alkalmával, a köntös szintén hasznos a mindennapokban, ha pedig inkább kényeztetnéd őt, akkor hívd segítségül az aromaterápiát! 

Ajándék anyukának

Fotó: Libri, Oysho, Panarom

Vedd célba a nagyi szívét 

Ha a te nagyid is azt mondja minden évben, hogy neki nem kell semmi, de közben látod rajta, hogy mennyire örül minden apróságnak, akkor válassz olyat, amiről garantáltan te jutsz az eszébe. Biztosak vagyunk benne, hogy egy új kötény, amiben süthet, egy finom tea, amit reggelente elkortyolhat, vagy egy képkeret a közös fotóitokkal pont ilyen ajándék. 

Ajándék nagymamának

Fotó: Bonami, Butlers, Bazsalikomos Kert

Pasifronton is védd be magad

Fogadni mernénk, hogy te is mindig gondban vagy, hogy a család férfi tagjait vagy a párodat mivel lepd meg. Szerencsére fogjuk a kezedet, és segítünk választani, mindegy, hogy az apukádról, a bátyádról/öcsédről, vagy a pasidról van szó, ezekkel nem foghatsz mellé. 

Ajándék apukának, pasinak

Fotó: Alza, Animus Kiadó, Butlers

Már javában készülsz a karácsonyra? Akkor ezeket se hagyd ki:

Még több

Te Te Te