Ennyit változott Katalin hercegné haja az elmúlt 10 évben

Első ránézésre talán azt gondolod, hogy Katalin hercegné megjelenése mindig ugyanolyan, de valójában, mint minden nő, ő is folyamatosan változtatja a frizuráját, még ha nem is drasztikusan.

Ennyit változott Katalin hercegné haja az elmúlt 10 évben

Katalin hercegné az esetek többségében mindig úgy néz ki, mintha skatulyából rántották volna elő, de persze ez érthető, hiszen mégiscsak ő a leendő trónörökös felesége, márpedig innentől kezdve elvárás, hogy a megjelenése közelítsen a tökéleteshez. Pont ezért úgy tűnhet, hogy az elmúlt 10 évben, mióta beházasodott a királyi családba, nem is nagyon változtatott a külsején, de valójában folyamatosan igyekszik megújulni, főleg, ami a frizuráját illeti, még ha nem is annyira szembetűnő a változás. 

Katalin hercegné haja

Fotó: Getty Images/John Stillwell – PA Images

Amikor a tündérmese elkezdődött (vagyis az eljegyzésüket követően) Katalin még az eredeti, sötét hajszínével és féloldalas frufruval nyomult, ami meglepően jól állt neki, bár az, ahogyan a fodrász az tetejét egyenesen hagyta, az alját pedig kifelé szárította, nem igazán volt előnyös az arcformájához. 

Katalin hercegné haja

Fotó: Getty Images/Max Mumby/Indigo

2011-ben, már az esküvőjük után egy világosabb árnyalatra váltott és a frufrut is hátra hagyta, ami sokkal letisztultabb külsőt kölcsönzött neki. 

Katalin hercegné haja

Getty Images/WPA Pool

A Természettudományi Múzeum megnyitóján 2012-ben úgy döntött, hogy visszatér a frufruhoz, de ezúttal egy légiesebb fazon mellett voksolt, amitől az összkép lényegesen jobb lett. 

Katalin hercegné haja

Fotó: Getty Images/Anwar Hussein

György herceg születése idején, 2013-ban mézszínű melírt csempészett a tincsekbe, ami éppen csak, napszítta módon látszódott a hajában, de telitalálat volt, hiszen pont az arca mellett érvényesült. 

Katalin hercegné haja

Fotó: Getty Images/Max Mumby/Indigo

2014-et írunk, a hosszú, alig-alig tépett fazont egy nagyléptékű frizura váltja fel, ami megint az eredeti, gesztenyebarna hajszínét idézi. Ez nagyon jól áll neki, viszont a fodrásza egyértelműen nem volt a topon, hiszen két tincset teljesen egyenes hagyott, ami úgy tapadt Katalin bőrére, mintha ragasztóval kenték volna meg. 

Katalin hercegné haja

Fotó: Getty Images/Zak Hussein

A melír és a frufru kombinációját talán itt sikerült a legjobban eltalálniuk a fodrászával, ugyanis az egész megjelenését átírta, mintha egy vadiúj Katalin állt volna a kamerák elé. 

Katalin hercegné haja

Fotó: Getty Images/Matthias Nareyek

Ez az egyik kedvenc korszakunk a Katalin-féle hajevolúcióban! A vállig érő fazont és a laza hullámok kicsit a ‘80-as éveket idézik, de meglepően jól állnak a modernkori hercegnének. Úgy néz ki ezen a képen, mint egy filmsztár abból az időszakból! 

Katalin hercegné haja

Fotó: Getty Images/Max Mumby/Indigo

A karamell árnyalat annyira szépen kiemeli a szemét és a világos bőrét, hogy nem is értjük, eddig miért nem vállalt be belőle többet! A kép egyébként 2018-ban készült, és Katalin éppen egy gyerekkórházat látogatott meg, amikor lencsevégre kapták. 

Katalin hercegné haja

Getty Images/WPA Pool

Bár imádjuk, ahogyan a laza hullámokkal játszik, nagyon megnyerő az egyenesebb fazonnal is, mert ettől sokkal nőiesebb a megjelenése. 

Katalin hercegné haja

Fotó: Getty Images/Pool/Max Mumby

Azt megfigyelheted, hogy amikor visszafogottabban szeretne fellépni, akkor mindig hátra tűzi a haját, mert így jobban a háttérben maradhat. 2020-ban, a pandémia idején nagyon sokszor választotta ezt a fazont, aminek valószínűleg pont az volt az oka, hogy egy ilyen nehéz időszakban nem akart hivalkodni. 

Katalin hercegné haja

Fotó: Getty Images/Karwai Tang

Ez már az idei Wimbledon teniszmeccsen készült, és eléggé romantikusra sikerült, főleg a rózsaszín ruhával kombinálva, amit aznap viselt. Viszont tény, hogy láthatóan ez a stílus áll hozzá a legközelebb. 

Katalin hercegné haja

Fotó: Getty Images/Max Mumby/Indigo

A 2021-es Royal Variety Performance-en rá nem jellemző loknikkal és oldalsó választékkal jelent meg, ami rögtön szemet szúrt a rajongóknak. Minta Katalin dobta volna a régi énjét, és egy kicsit szexisebb megjelenésre váltott volna – ami egyébként szintén zseniálisan áll neki, szóval csak így tovább!

Ha bírod Katalin stílusát, akkor nemes egyszerűséggel koppintsd le!

Még több

Te Te Te