Mégsem Károly herceg lépett először félre?

Újabb érdekes fordulat történt Károly herceg és Diana hercegnő házasságát illetően: állítólag Diana volt az, aki először kereste más karjaiban a vigaszt.

Mégsem Károly herceg lépett először félre?

Az ominózus Panoráma interjú óta mindenki azt feltételezi, hogy Károly herceg volt az, aki először félrelépett a házasságuk alatt, sőt, A korona is így mutatja be a Dianával való házasságát. De egy új forrás szerint Károly csak azért kezdett Kamillával, mert a felesége megcsalta. 

Diana hercegnő egykori testőre, Allan Peters őrmester egy megdöbbentő interjút adott a CNN-nek, amelyben azt állítja, Károly herceg azután tért vissza Kamillához, miután felfedezte, hogy a feleségének viszonya volt egy tiszttársával, Barry Mannakee-vel, aki két gyermekes apuka volt, de 1987-ben motorbalesetben meghalt. 

Közkeletű felfogás az, hogy a walesi herceg eltévedt a házassága alatt – de ez határozottan, egyértelműen nem így van. Az első, aki eltévedt, a hercegnő volt. A herceg azután ment Mrs. Parker Bowleshoz, miután tudomást szerzett Mannakee-vel való viszonyáról.

Ez a pletyka már korábban is felütötte a fejét, de azzal, hogy pont Diana egyik bizalmi embere emlegette fel, sokan megkérdőjelezik az eddig igazságnak vélt tényeket. Ugyanakkor az is biztos, hogy a királynő hanyatló egészsége miatt a PR-gépezet már beindult és igyekeznek a leendő trónörököst minél jobb színben feltüntetni, így a Daily Mail szerint simán lehet, hogy Peters őrmester diszkréten ösztönözve lett arra, hogy így valljon egykori munkaadóiról. Egy biztos, a teljes igazságot valószínűleg csak Károly herceg tudja már, ő pedig nem fogja soha felhánytorgatni.

via

A királyi családban mindig (IS) történik valami:

Még több

Te Te Te