Madonna kiakadt, mert cenzúrázták a túl szexire sikerült fotóit

Őszintén? Meg sem lepődünk a dolgon azok után, amilyen képekkel tölti meg az Instagram-oldalát…

Madonna kiakadt, mert cenzúrázták a túl szexire sikerült fotóit

Madonnával picit elszaladt a ló az utóbbi időben, gyakorlatilag fel sem ismerni a fotóin, annyira túltolta a plasztikát és a filtereket, de ami még durvább, hogy a képek sokszor súrolják a korhatárosság fogalmát, még akkor is, ha esetleg a gyerekeivel szerepel rajtuk. Legújabb fotósorozata azonban minden eddiginél merészebb lett, az énekesnő ezen neccszerkóban és melltartóban pózolt az ágyon, amiből szinte kivillant a mellbimbója. 

Az Instagram pedig úgy ítélte meg, hogy ez már nem fér bele a jó ízlésbe, ezért törölte a posztot, amin Madonna nagyon kiakadt. 

Újra közzéteszem azokat a fényképeket, amelyeket az Instagram figyelmeztetés vagy értesítés nélkül levett… (…) Még mindig megdöbbentő számomra, hogy olyan kultúrában élünk, amely megmutatja a nő testének minden centiméterét, kivéve a mellbimbót. Mintha ez lenne a nő anatómiájának egyetlen része, amely szexualizálható… 

A kifakadást ezután azzal folytatta, hogy a mellbimbó táplálja a csecsemőket is, és arra is rákérdezett (költői magasságokban), hogyha egy nő feneke látszódhat a képeken, akkor a mellbimbója miért nem? 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Madonna (@madonna) által megosztott bejegyzés

 

Az elmúlt 24 óra híreit olvastad már?

Még több

Te Te Te