Éneklés helyett csak tátogtak a filmjeikben ezek a hírességek, méghozzá valaki más hangjára

Igen, a tátogó hírességek listáján szerepel Jennifer Lopez, Zac Efron, sőt még A legnagyobb showman színésznője, Rebecca Ferguson is.

Éneklés helyett csak tátogtak a filmjeikben ezek a hírességek, méghozzá valaki más hangjára

Az alábbi sztárok egy része pontosan tudta, hogy csak tátogni fog a filmjében, míg mások utólag szembesültek azzal, hogy valaki más hangját vágták alájuk. Egy biztos: a nézők közül csak kevesen tudnak ezekről a trükkökről!

Zac Efron

Zac Efron eléggé kiakadt, amikor a High School Musical első részében meghallotta, hogy nem mindenhol az ő hangja szól Troy Boltonként. Utólag ugyanis kicserélték Drew Seeley-re, akit amúgy eredetieg meg is hallgattak erre a szerepre.

Jennifer Lopez

Annak idején Jennifer Lopez játszotta el a tragikus sorsú Selena Quintanillát a róla szóló Selena című filmben. Bár Jennifer fantasztikusan jó énekesnő, ebben a moziban nem hallhattad őt. A rendező ugyanis az 1995-ben gyilkosság áldozatául esett Selena hangját használta, Jen csak valójában csak tátogott.

Rami Malek

Rami Malek alakította Freddie Mercuryt a róla szóló Bohemian Rhapsody című filmben, ami lássuk be, a világ legnagyobb ma élő énekeseinek is nagy falat lett volna. Freddie olyan tehetség volt, amilyen nem születik, csak 100 évente egyszer, éppen ezért a filmben jóformán alig énekelt, a koncertjeleneteket valódi felvételekkel oldották meg.

Marion Cotillard

Marion játszotta Édith Piafot a La Vie en Rose című filmben, aminek a forgatása hat hónapig tartott. Bár a francia színésznő nem tud énekelni, mégis leckéket vett, hogy legalább a tátogása legyen profi. A dalokat persze nem énekelhette el, hiába igyekezett nagyon. Ennek ellenére nagyon örül neki, hogy akkor alkalma nyílt egy picit betekinteni abba, milyen bonyolult technikái vannak a profi éneklésnek.

George Clooney

George Clooney 2000-ben kapott főszerepet az Ó, testvér, merre visz az utad? című filmben, ahol eredetileg énekelnie is kellett volna. Amikor azonban a stúdióban elpróbálták a Where Art Thou? című dalt, Clooney arra figyelt fel, hogy mindenki kerüli vele a szemkontaktust. Kiderült, senkinek nem volt szíve megmondani neki, hogy borzalmasan énekel.

„Visszajátszották, mert azt remélték, majd magamtól is hallani fogom, hogy borzalmas. Úgy hangzott, mint amikor egy macskán átmegy egy teherautó, de azt akartam, hogy még egy kicsit szenvedjenek, ezért azt mondtam, hogy tök jó lett”

– emlékezett vissza George egy interjúban nevetve. A dalt végül Dan Tyminski énekelte el.

Rebecca Ferguson

Az a helyzet, hogy A legnagyobb showman című filmben elhangzó Never Enough című dalt nem Rebecca Ferguson énekelte, ő csak tátogott rá. A moziban valójában az amerikai Voice 2012-es sztárja, Loren Allred volt hallható.

Még többet olvasnál filmes témában? Hajrá:

Még több

Te Te Te