Egész Európa odavan ezért a magyar karácsonyi reklámért

A John Lewis üzletlánc reklámjánál is menőbb, és a legjobb az egészben, hogy magyar! Szóval készülj, mert szükséged lesz néhány papírzsepire!

Egész Európa odavan ezért a magyar karácsonyi reklámért

Baromi büszkék lehetünk a Magyar Telekom új reklámjára, ugyanis a DDB Budapest reklámügynökséggel karöltve ők nyerték meg a Deutsche Telekom idei nemzetközi karácsonyi tenderét! Bár a kisfilmet nemzetközi produkcióban forgatták, a svéd Stina Lütz-John Strandh rendező-operatőr páros vezetésével, az egész sztori az egyik legkiválóbb magyar színész, Koltai Róbert főszereplésével készült, úgyhogy tényleg van ok a kérkedésre, ugyanis szerintünk még a John Lewis idei karácsonyi reklámját is kenterbe veri! A reklámot nyolc másik országban is vetítik és mindenki odáig van érte, ami nem meglepő, mert tényleg zseniálisat alkottak.

Koltai Róbert egy olyan nagypapát alakít, aki javában készül, hogy együtt töltse a karácsonyt a családjával és az unokájával. A kisfiú nem éri be akármivel, neki a legnagyobb ajándékra van szüksége, a színész pedig természetesen mindent bedob, hogy teljesítse a kívánságot, de a sztori itt érdekes fordulatot vesz… és már készítheted is a zsebkendőt. Készen állsz?

Engedj meg magadnak 5 perc szünetet!

Még több

Te Te Te