Komoly titkot rejtegetett Vilmos herceg Katalin előtt

Igaz, hogy ez még a házasságuk elején történt, de akkora teher volt neki, hogy nem tudott róla beszélni.

Komoly titkot rejtegetett Vilmos herceg Katalin előtt

Katalin hercegné és Vilmos herceg házassága igazi tündérmesének tűnik, de valójában ők is pont ugyanolyan gondokkal küzdenek, mint bármelyik másik pár. Vilmos például a házasságuk elején komoly titkot rejtegetett Katalin elől, mert nem akarta a saját érzéseivel nyomasztani a feleségét. Cambridge hercege a The Royal Foundation Emergency Services Mentális Egészségügyi Szimpóziumán elevenítette fel, milyen feszült volt, amíg ő maga is segélyszolgálat frontvonalában dolgozott. 

Emlékszem a nyomásra, amit a legstresszesebb körülmények között történő, néha tragikus következtetésekkel járó hívások jelentettek. Emlékszem a szolidaritás érzésére a csapatommal, amikor összefogtunk, hogy a tőlünk telhető legjobbat megtegyük, és megosszuk a felelősség súlyát. 

Vilmos a RAF Search and Rescue és az East Anglia Air Ambulance csapatánál dolgozott, mielőtt teljes munkaidőben kezdte volna a királyi családot képviselni, azonban sokáig mindent megtett, hogy eltitkolja a felsége elől, mennyire megviselte ez az egész lelkileg, mert nem akarta őt is ezzel terhelni. 

via

Ezen pörög a net:

Még több

Te Te Te