Váratlanul pénzhez jutnak a következő csillagjegyek

Boldogabb lennél egy kevésbé karcsú bankszámlával? Ha a következő csillagjegyek közé tartozol, biztosan nem lesz okod panaszra a következő hetekben.

Váratlanul pénzhez jutnak a következő csillagjegyek

Alaposan kiköltekezted magad, és az idei Black Fridayt sem igazán úsztad meg vásárlás nélkül, ráadásul ezerrel közeledik a karácsony, ami újabb és újabb kiadásokkal jár majd, a tartalékaid pedig vészesen fogynak. Ne parázz, a csillagok kegyesek lesznek hozzád, ami az anyagiakat illeti, különösen akkor, ha szerepelsz az alábbi listán.

Oroszlán

Milliónyi ötleted van, és ha az energiád nem is, az időd bizony véges. Viszont nem is gondolnád, milyen sokat érnek az ötleteid kizárólag kezdetleges verzióban is, erre pedig szuper példa lesz, hogy a jövőben konkrétan fizetnek majd érte. Ne korlátozd be magad azzal, hogy szerinted ez lehetetlen kategória, engedd meg, hogy a kitartó munkád és a kreativitásod extrán kifizetődjön – nagyon megérdemled.

Ikrek

Rájössz, hogy egy rakat olyan holmid van, amihez egy ujjal sem nyúltál hozzá. Egy részüket eladományozd, egy másikat pedig érdemes lesz megfutatnod a neten, hátha gyorsan új gazdára találnak, hogy legalább ezzel is vastagabb legyél kicsit. Amennyire idegenkedsz a dologtól kezdetben, annyira jól beválik majd, és nem csak a környezeted lesz rendezettebb és letisztultabb, de anyagilag is nagyobb biztonságban érzed majd magad. Sok kicsi sokra megy, és ez most duplán bebizonyosodik.

Nyilas

Te pontosan tudod, mennyit ér a tehetséged, a főnöd viszont úgy tűnik, nem. Már csak ezért is örülsz majd annyira, amikor visszautasíthatatlan ajánlat érkezik valakitől, aki már régóta figyeli a pályafutásodat, tehetségesnek tart, és tudja, ehhez képest mennyire alulfizetnek. Ne is gondolkodj azon, hogy maradsz, most elsősorban magadhoz legyél lojális.

Szívesen hallgatsz a csillagokra? Akkor ezek is érdekelhetnek:

Még több

Te Te Te