Így jósolhatod meg a jövődet dobókockákkal

Azt kívánod, bárcsak már most választ kaphatnál néhány, a jövődet illető kérdésedre? Akkor kapj elő három dobókockát!

Így jósolhatod meg a jövődet dobókockákkal

Oké, hogy a jelenben kell élni és nem szabad aggódni a jövő miatt, de azért néha mindannyian szívesen előre ugranánk egy kicsit az időben, hogy lássuk, mi vár ránk a későbbiekben. Mivel időgépünk egyelőre nincs, így ebben a kérdésben legfeljebb a bolygók állása, azaz a horoszkópunk adhat némi támpontot. Amennyiben pedig nyitott vagy a spiritualitásra (például a totemállatok létezésére vagy a kávézaccból olvasásra), akkor a dobókocka-jóslást is bevetheted. De akkor is kipróbálhatod a jövendőmondás ezen formáját, ha igazából nincsenek médiumi ambícióid – szórakoztató program lehet, miközben a barátnőiddel boroztok. Hiszen tényleg csak néhány dobókockára van szükség hozzá…

Ám mielőtt belevágnál a dologba, azt azért ki kell emelnünk, hogy bizonyos szabályokat be kell tartanod!

 • Soha ne jósolj vele hétfőn vagy szerdán!
 • Az pedig kifejezetten rossz szerencsének számít, ha naponta háromnál több alkalommal vetsz kockát ugyanannak a személynek. Szóval, kezdhetjük?

Dobásra fel!

Ha egy darab kocka van nálad, akkor az eldöntendő kérdésekre kaphatsz választ. Fogd a kezedbe és mondja ki hangosan azt, amire kíváncsi vagy. Például: „Megkapom az előléptetést a munkában, amire már régóta vágyom?” Dobd fel a kockát. A páros számok „igent”, a páratlan számok pedig „nemet” jelentenek. Ennyire egyszerű.

Három a magyar igazság!

Amennyiben már minden kérdést feltettél, amit szerettél volna (és a barátnőid is), lépjetek szintet a jövendőmondásban: vegyetek elő még két kockát. Ugyanis három darabbal már a múlt, a jelen és a jövő eseményeivel kapcsolatban is útmutatást is kaphatsz. Fókuszálj egy olyan helyzetre, ami éppen zajlik az életedben. Dobd el a három kockát úgy, hogy sorban legyenek.

 • A bal oldali a múltadat jelképezi. Ha páros számot kaptál, akkor a jelenlegi eseményhez vezető körülmények pozitívak voltak, ha páratlant, akkor negatívak.
 • A középső kocka az aktuális helyzetedet szimbolizálja. A páratlan szám ebben az esetben azt jelzi, hogy a jelenlegi állapot statikus, nem fog rosszabbodni, míg a páros szám pozitív végkimenetelre utal.
 • A jobb oldali kocka pedig a jövőt mutatja: a páratlan szám arról árulkodik, hogy az dolgok kimenetele negatív lesz, a páros szám viszont happy endet ígér.

Kettő meg kettő az egyenlő egy új szerelemmel

Sőt, van egy harmadik lehetőséged is arra, hogy belepillants a jövődbe! Mondd ki hangosan a jelenlegi helyzetedet, majd dobj el három kockát. Add össze a kapott pöttyök számát, egészen addig, amíg az eredmény egyjegyű nem lesz. Tehát: 6+6 az 12 és 1+2 az 3.
Megvagy? Akkor csekkold, mi vár rád!

 1. szomorúság
 2. boldogság
 3. hamarosan megváltoznak az életkörülményeid
 4. új szerelem
 5. valóra válnak az elképzeléseid
 6. valami elvesztése (lehet pénzügyi vagy kapcsolati veszteség is)
 7. rád bíznak egy titkot
 8. három szerencsés dolog fog történni
 9. az üzleti vagy szerelmi kapcsolatban sikeres leszel (legyen szó az igazi megtalálásáról vagy szerencsejátékról)

A horoszkópokba is beleásnád magad kicsit?

Még több

Te Te Te