Lebukott Erzsébet királynő, ezzel szórakoztatja magát titokban

El tudod képzelni, amint Erzsébet királynő teázás közben vadul Facebookozik? Pedig szoktasd hozzá magad a gondolathoz, az uralkodónak ugyanis titkos profilja van a közösségi oldalon.

Lebukott Erzsébet királynő, ezzel szórakoztatja magát titokban

95 éves, mégis olyan lazán kezeli a technikai kihívásokat Erzsébet királynő, mintha 25 lenne. A járvány miatt megtanult magabiztosan Zoomolni, és most már azt is tudjuk, hogy a Facebookon is otthonosan mozog. Nem, nem a királyi család hivatalos profilján keresztül leskelődik, mi történik online a nagyvilágban, ugyanis, mint kiderült, saját titkos profilja van a Facebookon. FYI: a királyi család tagjainak nem lehet saját, civil profilja, többek között ezt is tiltják a szigorú szabályaik. 

„Láttuk őt a lezárások alatt Zoom-meetingelni, és most, hogy az egészségi állapota nem olyan jó, egyre többet van jelen online. És most megtudtuk, hogy Facebookozik is. Elképesztő belegondolni, milyen könnyen teszi magáévá ezt az új típusú technológiát.”

– ezt már Jonathan Sacerdoti, a királyi család egyik szakértője mesélte a Us Weekly magazinnak, amit ő maga sem nagyon hitt el kezdetben, tekintve az uralkodó korát. „Úgy tűnik tehát, hogy hihetetlenül jó az új technológiák átvételében, még öregkorában is.”

Kíváncsi vagy, mi történt kedvenceiddel az elmúlt órákban?

Még több

Te Te Te